این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶

به مناسبت هفته دولت، و هم‌زمان با افتتاح چند پروژه بهداشتی در اسلامشهر، مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو در واوان اسلامشهر افتتاح شد.

سه شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۶

خانم طیبات خیر دانشگاه، منزل مسکونی خود را برای ساخت همراه سرا به کانون خیرین سلامت دانشگاه اهدا کرد.

یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶

ده دستگاه دیالیز توسط کانون خیرین سلامت دانشگاه خریداری و به این بیمارستان اهدا شد.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

به همت خیرین، ۱۲ پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶