سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶
احداث مرکز جامع سلامت سعیدیه

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

به گزارش مدیریت امور مالی دانشگاه، در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر با حضور دکتر بیگلر معاون توسعه دانشگاه، دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر و خیر پروژه در معاونت توسعه دانشگاه روز دهم دی‌ماه 96 منعقد شد.
دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر ضمن تشکر از خیر پروژه تصریح کرد: مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه در منطقه اسلامشهر و در متراژی بالغ‌بر 1900 مترمربع توسط آقای زینعلی بیوکی از خیرین این منطقه احداث می‌شود.
دکتر سلمانی افزود: زمین این پروژه در مساحتی حدود 1900 مترمربع است که توسط شهردار منطقه تأمین‌شده است و ساختمان پروژه در متراژی حدود 800 مترمربع در این منطقه بنا خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر در خصوص نیازمندی این منطقه به مراکز بهداشتی گفت: خوشبختانه با کمک خیرین در دو سال اخیر سه مرکز جامع سلامت مهر واوان، گل‌ها و باغ فیض به ارزش تقریبی یک میلیارد و دویست میلیون تومان در این منطقه احداث‌شده است. در حال حاضر تنها یک مرکز سلامت در این منطقه به‌صورت استیجاری است که امیدوارم با نیت خیر خیرین این مرکز هم احداث و از حالت استیجاری خارج شود.
وی افزود: منطقه اسلامشهر با گستردگی جمعیتی که دارد نیاز به 19 پایگاه بهداشتی دارد که انشا الله با حمایت خیرین گرامی این نیاز هم مرتفع خواهد شد.
در پایان این نشست دکتر بیگلر حضور خیرین در دانشگاه را در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه بااهمیت خواند و با اهدای لوح تقدیر و تندیس کانون خیرین سلامت دانشگاه از اقدام نیکوکارانه این خیر گران‌قدر تقدیر و تشکر کرد.

خبر و عکس:رقیه باقرزاده

شبکه بهداشت اسلامشهر

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶