پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶
اهدای ۱۷ کانکس مسکونی به زلزله‌زدگان کرمانشاه

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه در این خصوص گفت: با رفع نیازمندی‌های اولیه مردم این منطقه و شروع فصل سرما، اسکان مناسب مردم این منطقه از الویت می‌باشد. با حمایت خیرین حدود مبلغ یک میلیارد ریال جمع‌آوری شد که با کمک شرکت ماموت و همکاری سرکار خانم فردوس مدیرعامل موسسه خیریه نیکان ماموت، ۱۷ کانکس مسکونی خریداری و به این مناطق ارسال شد.
وی تصریح کرد: این کانکس‌ها جهت سکونت و به متراژ ۱۶ مترمربع ساخته‌شده و مجهز به دستشویی، حمام و آشپزخانه می‌باشد. چترروز بابیان اینکه این کانکس‌ها مختص اهالی روستای حسن سلیمان می‌باشد، گفت: روستای حسن سلیمان کرمانشاه با ۳۵ خانوار در ده بالا و ۱۵ خانوار در ده پایین نیازمند ۴۵ کانکس می‌باشند. امیدوارم با توجه به برودت هوا در این منطقه و نیاز مردم به اسکان مناسب، بقیه کانکس‌های موردنیاز با حمایت کارکنان و خیرین خریداری و ارسال شود.
چترروز از حمایت‌های کارکنان دانشگاه، خیرین به‌خصوص آقای مهندس سرلک خیر دانشگاه که با ارسال محموله‌های غیر نقدی از هم‌وطنان زلزله‌زده حمایت کرد، تشکر و قدردانی کرد.

مدیر امور مالی دانشگاه در سخنانی از مردم عزیز که با ارسال نقطه نظرات، انتقادات کانون خیرین را در این مسیر همراهی کردند تشکر کرد. چترروز جهت حصول اطمینان این عزیزان از اینکه مبالغ جمع‌آوری‌شده در جهت خرید کانکس و ارسال به این مناطق صرف شده گفت: روی کانکس‌ها تابلوی اهدایی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران ثبت‌شده است؛ که بعد از نصب در محل روستا تصویر آن در همین خبر منعکس می‌شود. مدیر امور مالی دانشگاه با درج فاکتور خرید این کانکس‌ها در این گزارش این اطمینان را به همکاران محترم داد که تمام کمک‌هایشان در اسرع وقت صرف کمک به این هم‌وطنان شده است.
وی در پایان از خیرین و کارکنان دانشگاه خواست تا برای تأمین هزینه خرید تعداد دیگری کانکس، کمک‌های خود را به شماره‌حساب ۶۹۳۲۲۷۹۰۴ کمک‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بانک ملت واریز نمایند.(لینک واریز) و یا در صورت راهنمایی و مشاوره می‌توانند با شماره تلفن ۸۱۶۳۳۳۶۸-۸۱۶۳۳۳۹۳ دفتر مدیریت امور مالی دانشگاه تماس حاصل فرمایند.

کانون خیرین

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶