دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶
ملاقات هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این جلسه که آزاده چترروز، مدیر مالی دانشگاه، نیز حضور داشت، دکتر کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تشکر از اقدامات مجمع خیرین سلامت گفت: با توجه به قدمت بالای برخی از بیمارستان‌های شهر تهران از جمله بیمارستان سینا، امام خمینی و... خواستار بازسازی و نوسازی این بیمارستان‌ها هستیم که امیدواریم با کمک خیرین و مجمع خیرین سلامت بتوانیم قدم‌های خوبی در این راه برداریم.

در ادامه، دکتر نیک‌نام، همکاری مجمع خیرین سلامت را با دانشگاه‌ها یک اصل مهم دانست و گفت: خوشبختانه تاکنون توانسته‌ایم در ۱۵ شهرستان استان تهران مجامع خیرین سلامت تشکیل دهیم.

در ادامه جلسه، دکتر توانا ضمن تشکر از اعضای هیئت‌مدیره، گزارش مختصری از عملکرد مجمع را ارائه کرد. مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران تاکید کرد: تاکنون فعالیت‌های خوبی با دانشگاه علوم پزشکی تهران داشته‌ایم که انشاءالله در آینده شاهد فعالیت‌های بیشتری با این دانشگاه باشیم.

کانون خیرین

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶