شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
نشست مشترک در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد. در این نشست که یکشنبه 30 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر توانا مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران،آقای طباطبایی معاون مشارکت های مردمی،روابط عمومی و اطلاع رسانی مجمع خیرین سلامت کشور ،خانم چترروز، مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر سروش، رئیس بیمارستان شریعتی تهران حضور داشتند.

عفونتهاي بيمارستاني همزمان با گسترش بيمارستانها همواره يكي از مشكلات عمده بهداشتي و درماني بوده و با افزايش مدت اقامت بيمار در بيمارستان موجب افزايش ابتلاء و مرگ و مير از اين عفونتها شده و در نتيجه هزينه هاي بيمارستاني را به شدت افزايش مي‌دهد. اقدامات مختلفي به منظور پيشگيري و كنترل عفونتهاي بيمارستاني در طول تاريخ انجام شده است كه براساس دانش و شناخت اين عفونتها و امكانات موجود طراحي مي‌شده‌اند.

شایان ذکر است ارتقاء و گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی با همکاری و مشارکت خیرین محترم سلامت ،دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران انجام می گردد.

بیمارستان شریعتی

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶