شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
نشست مشترک در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد. در این نشست که یکشنبه 30 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر توانا مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران،آقای طباطبایی معاون مشارکت های مردمی،روابط عمومی و اطلاع رسانی مجمع خیرین سلامت کشور ،خانم چترروز، مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر سروش، رئیس بیمارستان شریعتی تهران حضور داشتند.

عفونتهاي بيمارستاني همزمان با گسترش بيمارستانها همواره يكي از مشكلات عمده بهداشتي و درماني بوده و با افزايش مدت اقامت بيمار در بيمارستان موجب افزايش ابتلاء و مرگ و مير از اين عفونتها شده و در نتيجه هزينه هاي بيمارستاني را به شدت افزايش مي‌دهد. اقدامات مختلفي به منظور پيشگيري و كنترل عفونتهاي بيمارستاني در طول تاريخ انجام شده است كه براساس دانش و شناخت اين عفونتها و امكانات موجود طراحي مي‌شده‌اند.

شایان ذکر است ارتقاء و گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی با همکاری و مشارکت خیرین محترم سلامت ،دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران انجام می گردد.

بیمارستان شریعتی

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶