سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶
عیادت عموپورنگ از کودکان مرکز طبی کودکان به مناسبت هفته ملی کودک

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، هم‌زمان با هفته ملی کودک، روز پنجشنبه ۲۰ مهرماه ۱۳۹۶ با عنوان کودک، کتاب و محصولات فرهنگی، عموپورنگ از مرکز طبی کودکان بازدید کرد. داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) به بالین بیماران رفت و با عیادت از آنها و اهدای کتاب، میوه و آجیل مشکل‌گشا برای سلامتی و بهبود همه بیماران دعا کرد و در ادامه با گرفتن عکس‌های یادگاری لبخند شادی و رضایت را بر روی لبانشان نشاند.

در ادامه کودکان به همراه خانواده‌ها در حیاط بیمارستان جمع شده و مراسم به پرواز درآوردن بادکنک‌ها با آرزوهای خوب با حضور عمو پورنگ برگزار شد.

در این مراسم عموپورنگ از خدای مهربان سلامتی و عاقبت به خیری را برای همه کودکان طلب کرد و کودکان با ذکر کلمه آمین با او هم صدا شدند و در پایان بادکنک‌ها را به پرواز درآوردند.

مرکز طبی کودکان

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶