سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶
عیادت عموپورنگ از کودکان مرکز طبی کودکان به مناسبت هفته ملی کودک

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، هم‌زمان با هفته ملی کودک، روز پنجشنبه ۲۰ مهرماه ۱۳۹۶ با عنوان کودک، کتاب و محصولات فرهنگی، عموپورنگ از مرکز طبی کودکان بازدید کرد. داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) به بالین بیماران رفت و با عیادت از آنها و اهدای کتاب، میوه و آجیل مشکل‌گشا برای سلامتی و بهبود همه بیماران دعا کرد و در ادامه با گرفتن عکس‌های یادگاری لبخند شادی و رضایت را بر روی لبانشان نشاند.

در ادامه کودکان به همراه خانواده‌ها در حیاط بیمارستان جمع شده و مراسم به پرواز درآوردن بادکنک‌ها با آرزوهای خوب با حضور عمو پورنگ برگزار شد.

در این مراسم عموپورنگ از خدای مهربان سلامتی و عاقبت به خیری را برای همه کودکان طلب کرد و کودکان با ذکر کلمه آمین با او هم صدا شدند و در پایان بادکنک‌ها را به پرواز درآوردند.

مرکز طبی کودکان

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶