شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
انعقاد قرارداد ساخت دو خانه بهداشت در جنوب تهران

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

به گزارش کانون خیرین سلامت و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشستی که روز چهارشنبه ۱۹مهرماه ۹۶ با حضور آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، دکتر محمدرضا قیوم زاده رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و مسعود توانا مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران برگزار شد، قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.
آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه در خصوص انعقاد این قرارداد گفت: ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی به همت مسعود توانا مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران و حمایت دانشگاه در منطقه جنوب تهران احداث می‌شود. وی اظهار داشت: خانه بهداشت صالح‌آباد در مساحت ۲۳۱مترمربع و زیربنای ۱۱۱مترمربع و خانه بهداشت روستایی قلعه‌نو حاج موسی به مساحت ۵۰۰ مترمربع و زیربنایی حدود ۱۲۰ مترمربع بنا خواهد شد.
مدیر امور مالی دانشگاه در خصوص تأمین هزینه این قرارداد گفت: پیرو بخشنامه وزیر بهداشت مبنی بر تأمین هزینه ۵۰ درصدی ساخت مراکز بهداشتی و خانه بهداشتی که توسط خیرین بنا می‌شود، نیمی از هزینه این قرارداد هم توسط دانشگاه تأمین خواهد شد. چترروز تصریح کرد: هزینه کل قرارداد احداث این دوخانه بهداشت حدود چهار میلیارد و هشت‌صد میلیون ریال است که ۵۰ درصد آن توسط دانشگاه و مابقی توسط مجمع خیرین سلامت استان تهران تأمین خواهد شد. وی ابراز امیدواری کرد طبق توافق به‌عمل‌آمده با مجمع خیرین سلامت استان تهران این دوخانه بهداشت در زمانی حدود ۶ ماه احداث و بهره‌برداری شود.
مدیر امور مالی دانشگاه در پایان ضمن تشکر از مسعود توانا مدیرعامل مجمع خیرین استان تهران و دکتر قیوم زاده رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران افزود: این چهارمین خانه بهداشتی است که به همت مجمع خیرین استان تهران در مناطق تحت پوشش دانشگاه بنا می‌شود امیدوارم باهمت خیرین و همیاری دانشگاه نیازمندی مناطق محروم جنوب تهران ازلحاظ ساخت خانه بهداشت و تجهیز آن به حداقل برسد و بتوانیم در راستای کمک به شهروندان محروم این مناطق گامی سودمند برداریم.
خبر:باقرزاده
عکس:همایون

خانه بهداشت

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶