پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶
پیگیری ساخت کلینیک امیرالمومنین بیمارستان شریعتی در جلسه مجمع خیرین استان تهران

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

نشست مشترک خیرین سلامت، معاون مشارکت‌های مجمع خیرین سلامت کشور و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس بیمارستان شریعتی تهران برگزار شد.

این نشست، چهارشنبه ۲۹ شهریور ماه در بیمارستان شریعتی تهران تشکیل شد و خیرین محترم، جناب آقای شمس فرد و سرکار خانم عرب، آقای طباطبایی، معاون مشارکت های مردمی، روابط عمومی و اطلاع رسانی مجمع خیرین سلامت کشور، دکتر توانا، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران، و دکتر سروش، رئیس بیمارستان شریعتی در آن حضور داشتند.

این نشست برای بررسی روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقررشد ساختمان این کلینیک تا پایان سال ۹۶ تکمیل شود.

این کلینیک با همکاری و مشارکت مجمع خیرین سلامت استان تهران و خیرین محترم جناب آقای شمس فرد و سرکار خانم عرب در حال ساخت است.

بیمارستان شریعتی

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶

اگر پزشک شما تصمیم گرفته است که برای شما داروهای کاهش دهنده کلسترول خون را تجویز نماید علت آن این است که شما در معرض خطربالای ابتلا به بیماری قلبی یا سکته مغزی قرار دارید.

شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶