یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶
عیادت جمعی از دانشجویان جهادگر از بخش اطفال مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

این گروه به منظور تقویت روحیه بیماران بستری در بخش اطفال مجتمع اقدام به توزیع شیرینی و اسباب بازی بین کودکان بستری و همراهانشان کردند.

این امر علاوه بر شادی کودکان مورد استقبال والدین نیز قرار گرفت.

در حاشیه این دیدار نیز دکتر رئیس کرمی رئیس بخش اطفال در میان جهادگران حاضر شد و به سوالات آنان در خصوص بیماران بستری پاسخ داد و برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی کرد.

بیمارستان امام خمینی

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶