یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶
عیادت جمعی از دانشجویان جهادگر از بخش اطفال مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

این گروه به منظور تقویت روحیه بیماران بستری در بخش اطفال مجتمع اقدام به توزیع شیرینی و اسباب بازی بین کودکان بستری و همراهانشان کردند.

این امر علاوه بر شادی کودکان مورد استقبال والدین نیز قرار گرفت.

در حاشیه این دیدار نیز دکتر رئیس کرمی رئیس بخش اطفال در میان جهادگران حاضر شد و به سوالات آنان در خصوص بیماران بستری پاسخ داد و برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی کرد.

بیمارستان امام خمینی

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶