یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶
عیادت جمعی از دانشجویان جهادگر از بخش اطفال مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

این گروه به منظور تقویت روحیه بیماران بستری در بخش اطفال مجتمع اقدام به توزیع شیرینی و اسباب بازی بین کودکان بستری و همراهانشان کردند.

این امر علاوه بر شادی کودکان مورد استقبال والدین نیز قرار گرفت.

در حاشیه این دیدار نیز دکتر رئیس کرمی رئیس بخش اطفال در میان جهادگران حاضر شد و به سوالات آنان در خصوص بیماران بستری پاسخ داد و برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی کرد.

بیمارستان امام خمینی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶