سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶
اهدای دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

با همکاری مجمع خیرین سلامت استان تهران و خیر نیک اندیش، آقای منتظرالقائم، در اقدامی خداپسندانه و در راستای ترویج فرهنگ انفاق و نوع‌دوستی در امر خیر تجهیز بیمارستان‌ها یک دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا شد.
این سه دستگاه، در روز سه شنبه 14 شهریور ماه، با حضور مسئولان بخش انستیتوکانسر کودکان بیمارستان امام خمینی در این بخش نصب و راه اندازی شد.

انستیتو کانسر
بیمارستان امام خمینی

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶