سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶
اهدای دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

با همکاری مجمع خیرین سلامت استان تهران و خیر نیک اندیش، آقای منتظرالقائم، در اقدامی خداپسندانه و در راستای ترویج فرهنگ انفاق و نوع‌دوستی در امر خیر تجهیز بیمارستان‌ها یک دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا شد.
این سه دستگاه، در روز سه شنبه 14 شهریور ماه، با حضور مسئولان بخش انستیتوکانسر کودکان بیمارستان امام خمینی در این بخش نصب و راه اندازی شد.

انستیتو کانسر
بیمارستان امام خمینی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶