سه شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۶
مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو افتتاح شد

به مناسبت هفته دولت، و هم‌زمان با افتتاح چند پروژه بهداشتی در اسلامشهر، مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو در واوان اسلامشهر افتتاح شد. این مرکز که به همت خیر سلامت، آقای نعمت‌الله محمدخانلو عشایری، ساخته شده است، ۱۷۵۰ متر مساحت و ۸۵۰ متر زیربنا دارد  و به ۹۰۰۰ نفر از مردم منطقه خدمات ارائه خواهد کرد.

ساخت این مرکز در سال ۱۳۹۵ آغاز شد و ۷ شهریور ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید.

شبکه بهداشت اسلامشهر

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶