سه شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۶
مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو افتتاح شد

به مناسبت هفته دولت، و هم‌زمان با افتتاح چند پروژه بهداشتی در اسلامشهر، مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو در واوان اسلامشهر افتتاح شد. این مرکز که به همت خیر سلامت، آقای نعمت‌الله محمدخانلو عشایری، ساخته شده است، ۱۷۵۰ متر مساحت و ۸۵۰ متر زیربنا دارد  و به ۹۰۰۰ نفر از مردم منطقه خدمات ارائه خواهد کرد.

ساخت این مرکز در سال ۱۳۹۵ آغاز شد و ۷ شهریور ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید.

شبکه بهداشت اسلامشهر

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶