سه شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۶
مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو افتتاح شد

به مناسبت هفته دولت، و هم‌زمان با افتتاح چند پروژه بهداشتی در اسلامشهر، مرکز خدمات جامع سلامت محمدخانلو در واوان اسلامشهر افتتاح شد. این مرکز که به همت خیر سلامت، آقای نعمت‌الله محمدخانلو عشایری، ساخته شده است، ۱۷۵۰ متر مساحت و ۸۵۰ متر زیربنا دارد  و به ۹۰۰۰ نفر از مردم منطقه خدمات ارائه خواهد کرد.

ساخت این مرکز در سال ۱۳۹۵ آغاز شد و ۷ شهریور ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید.

شبکه بهداشت اسلامشهر

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶