چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵
افتتاح 2 خانه بهداشت به همت خیرین دانشگاه

به گزارش کانون خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوخانه بهداشت صادق‌آباد و زمان‌آباد با حضور خیرین پروژه و مسئولین روز سه‌شنبه 26 بهمن 95 در منطقه شهرری افتتاح شد.

خانه بهداشت صادق‌آباد در زمینی به متراژ 690 مترمربع و زیربنای 120 مترمربع به همت مهندس محمود سرلک خیر دانشگاه بنا و در خدمت مردم منطقه صادق‌آباد قرار گرفت.

مهندس محمود سرلک خیر و مهندس پروژه صادق‌آباد در گفتگو با روابط عمومی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح خانه بهداشت گفت: خدا را شاکرم که این فرصت دوباره نصیبم شد تا بتوانم در خدمت مردم این منطقه باشم. وی ابراز داشت این چهارمین پروژه من در این منطقه است. پروژه بعدی نیز مربوط به خانه بهداشت عبدل‌آباد است که در حال ساخت آن هستم. وی افزود: ساخت خانه بهداشت صادق‌آباد حدود 4 ماه طول کشید در تلاشم احداث خانه بهداشت عبدل‌آباد درزمانی کوتاه‌تر و تا پایان سال افتتاح شود.

مهندس سرلک هدف خود از ساخت خانه‌های بهداشت را کمک به‌سلامت و بهداشت مردم این منطقه دانست و اظهار داشت: دینمان حفظ سلامتی بدن را از واجبات می‌داند. داشتن بدن سالم فرد را در هر شغلی که باشد توانمندتر و برجسته‌تر خواهد کرد. یک معلم سالم، یک کارگر سالم و.بهتر از فردی است که بخواهد حاصل درآمد خود را صرف درمان کند. وی افزود: بهداشت قبل از درمان حرف اول را می‌زند و به قولی عقل سالم در بدن سالم است.

وی در پایان از زحمات دکتر تاجیک به‌عنوان مدیر شبکه بهداشت ری و عضو هیئت‌مدیره مجمع خیرین شهرستان ری تشکر کرد و وجود ایشان را در پیشبرد اهداف خیرین در این منطقه مهم دانست.

مهندس سرلک از خیرین خواست تا با بازدید از این مناطق و دیدن حس خوب بهره‌مندی مردمان محروم از خدمات خانه‌های بهداشت، بیش‌تر از پیش در ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی مشارکت داشته باشند.

پایگاه بهداشت سلامت روستایی زمان‌آباد

پایگاه بهداشت سلامت روستایی زمان‌آباد به همت خیر این پروژه خانم بتول داودی در زمین اهدایی آقای قاسم‌زاده در منطقه زمان‌آباد شهرری احداث شد.

خانم بتول داودی ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه و کانون خیرین خاطرنشان کرد: این توفیق الهی است که من اینجا هستم. فکر می‌کنم تا خدا نخواهد انسان نمی‌تواند در چنین مسیری قرار گیرد. وی افزود: من این خانه بهداشت را در درجه اول به نیت سلامتی مردم این منطقه که بهترین نعمت خدا است و در رتبه دوم به نیت مرحوم مادرم احداث کردم تا شمعی باشد برای شادی روحش.

خانم داودی ضمن احساس خرسندی گفت: خیلی احساس خوبی دارم که ببینم مردم از این خانه بهداشت استفاده کنند و خدمات خوبی انشالله ارائه شود. وی در پایان اظهار داشت: واقعاً بهترین کار این است که انسان اموالش را درراه خیر صرف کند اگر خدا یاری دهد در نظر دارم با همراهی همسرم دریکی از مناطق محروم خانه بهداشت دیگری بنا کنیم. آرزو می‌کردم کاش بیشتر داشتم و می‌توانستم در این امور خیر بیشتر مشارکت کنم.

گفتنی است دکتر معتمد مدیر گروه مدیریت شبکه در معاونت بهداشتی ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف خانه بهداشت، از نحوه فعالیت مراقبین بهداشت و چگونگی ارائه خدمات برای مدعوین و خیرین توضیحاتی ارائه داد.

در انتها دکتر شاه‌محمدی مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان ری ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص میزان جمعیت تحت پوشش این منطقه و میزان بهره‌مندی روستاهای اطراف از این دوخانه بهداشت اظهار داشت: احداث خانه بهداشت صادق‌آباد در روستایی که دو روستای قمر حمزه‌آباد و روستای احمدآباد کاشانی را در جوار خود دارد از ضروریات این منطقه بود. میزان مراجعات به این خانه بهداشت با جمعیتی حدود 2300 نفر، همچنین مراجعه کارگران کارخانجات اطراف به این خانه بهداشت ایجاب می‌کرد که این خانه بهداشت بازسازی و تجهیز شود. وی افزود تجهیز ساختمان به امکانات بهتر و مجهز شدن به اینترنت و سامانه سیب و ... روند خدمات‌دهی به مراجعین را بیشتر از پیش کرده است که از خداوند توفیق بیشتر برای خیرین داریم.

وی در خصوص خانه بهداشت زمان‌آباد نیز افزود: زمان‌آباد درگذشته به‌صورت خانه بهداشت فعالیت داشت، زمانی که جمعیت این منطقه از مرز 4000 نفر گذشت ایجاب می‌کرد که خانه بهداشت به‌صورت پایگاه بهداشت سلامت روستایی درآید؛ که در حال حاضر افتتاح آن به‌صورت پایگاه و باوجود مراقبین سلامت، کارشناس بهداشت خانواده و ماما این فعالیت به شکل کامل‌تر اتفاق می‌افتد.

وی در پایان ضمن تشکر از زحمات دکتر تاجیک مدیر شبکه بهداشت ری حضور خیرین را نویدبخش ارائه خدمت بهتر در سطوح بالاتر دانست و افزود خیرین در سطح خانه بهداشت همکاری خوبی داشتند در حال حاضر در پایگاه‌ها و مراکز سلامت وجودشان برای نوسازی، تجهیز بسیار اهمیت دارد

خیرین
خانه بهداشت
افتتاحیه ها

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶