یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶
خرید 12 پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان

به همت خیرین، ۱۲ پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به همت خیرین، ۱۲ پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مرکز طبی کودکان

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶