شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶
همایش خیرین سلامت بیمارستان روزبه برگزار شد

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه جلسه خیرین با حضور رئیس و مدیر بیمارستان، جمعی از اساتید و خیرین در سالن امفی تئاتر بیمارستان روزبه برگزار شد. این جلسه با هدف آشنایی خیرین با بیمارستان روزبه، هماهنگی خیرین و مدیران بیمارستان و همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص بنیاد خیریه روزبه برگزار شد.

در ابتدای جلسه رئیس بیمارستان ضمن خیر مقدم به میهمانان از تعامل و مشارکت خیرین سلامت تقدیر کرد. سپس دکتر انوری مدیر بیمارستان گزارشی از فعالیتهای بیمارستان که نیازمند کمک و همفکری است ارائه کرد و خیرین سلامت را افرادی با دلهای بزرگ دانست که از دارایی خود می بخشند تا سعادت و سلامت انسان ها را تامین کنند.

در ادامه این برنامه با تقدیر از فعالان ویزیت در منزل، گزارشی در خصوص عملکرد تیم ویزیت در منزل بیمارستان ارائه شد و از آنان تقدیر به عمل آمد. سپس چند نفر از خیرین به بیان سخنرانی پرداختند.

در ادامه، آقای بنی‌آدم یکی از خیرین در حوزه سلامت با بیان مشکلات جامعه، مطالبی در خصوص مشکلات خیرین بیان کردند.

در پایان برنامه نیز خیرین بازدیدی از بخشهای بیمارستان داشتند تا با مشکلات بخشهای روانپزشکی از نزدیک آشنا شوند.

بیمارستان روزبه

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶