شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶
همایش خیرین سلامت بیمارستان روزبه برگزار شد

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه جلسه خیرین با حضور رئیس و مدیر بیمارستان، جمعی از اساتید و خیرین در سالن امفی تئاتر بیمارستان روزبه برگزار شد. این جلسه با هدف آشنایی خیرین با بیمارستان روزبه، هماهنگی خیرین و مدیران بیمارستان و همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص بنیاد خیریه روزبه برگزار شد.

در ابتدای جلسه رئیس بیمارستان ضمن خیر مقدم به میهمانان از تعامل و مشارکت خیرین سلامت تقدیر کرد. سپس دکتر انوری مدیر بیمارستان گزارشی از فعالیتهای بیمارستان که نیازمند کمک و همفکری است ارائه کرد و خیرین سلامت را افرادی با دلهای بزرگ دانست که از دارایی خود می بخشند تا سعادت و سلامت انسان ها را تامین کنند.

در ادامه این برنامه با تقدیر از فعالان ویزیت در منزل، گزارشی در خصوص عملکرد تیم ویزیت در منزل بیمارستان ارائه شد و از آنان تقدیر به عمل آمد. سپس چند نفر از خیرین به بیان سخنرانی پرداختند.

در ادامه، آقای بنی‌آدم یکی از خیرین در حوزه سلامت با بیان مشکلات جامعه، مطالبی در خصوص مشکلات خیرین بیان کردند.

در پایان برنامه نیز خیرین بازدیدی از بخشهای بیمارستان داشتند تا با مشکلات بخشهای روانپزشکی از نزدیک آشنا شوند.

بیمارستان روزبه

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶