شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶
همایش خیرین سلامت بیمارستان روزبه برگزار شد

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه جلسه خیرین با حضور رئیس و مدیر بیمارستان، جمعی از اساتید و خیرین در سالن امفی تئاتر بیمارستان روزبه برگزار شد. این جلسه با هدف آشنایی خیرین با بیمارستان روزبه، هماهنگی خیرین و مدیران بیمارستان و همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص بنیاد خیریه روزبه برگزار شد.

در ابتدای جلسه رئیس بیمارستان ضمن خیر مقدم به میهمانان از تعامل و مشارکت خیرین سلامت تقدیر کرد. سپس دکتر انوری مدیر بیمارستان گزارشی از فعالیتهای بیمارستان که نیازمند کمک و همفکری است ارائه کرد و خیرین سلامت را افرادی با دلهای بزرگ دانست که از دارایی خود می بخشند تا سعادت و سلامت انسان ها را تامین کنند.

در ادامه این برنامه با تقدیر از فعالان ویزیت در منزل، گزارشی در خصوص عملکرد تیم ویزیت در منزل بیمارستان ارائه شد و از آنان تقدیر به عمل آمد. سپس چند نفر از خیرین به بیان سخنرانی پرداختند.

در ادامه، آقای بنی‌آدم یکی از خیرین در حوزه سلامت با بیان مشکلات جامعه، مطالبی در خصوص مشکلات خیرین بیان کردند.

در پایان برنامه نیز خیرین بازدیدی از بخشهای بیمارستان داشتند تا با مشکلات بخشهای روانپزشکی از نزدیک آشنا شوند.

بیمارستان روزبه

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶