دوشنبه ۱۶ امرداد ۱۳۹۶
اهدای عضو نوجوان 16 ساله در بیمارستان سینا

پیمان رضا شاطری نوجوان 16 ساله شاهرودی دچار مرگ مغزی شد و شنبه 16 مردادماه سال جاری در اتاق عمل بیمارستان سینا با رضایت خانواده ایثارگرش با اهدای عضو جان 4 بیمار را نجات داد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ پیمان رضا شاطری نوجوان ۱۶ ساله شاهرودی بر اثر تصادف دچار مرگ مغزی شد و شنبه ۱۶ مردادماه سال جاری در اتاق عمل بیمارستان سینا با رضایت خانواده ایثارگرش با اهدای عضو جان ۴ بیمار را نجات داد.
با اهدای قلب، کبد و کلیه های وی، زندگی دوباره‌ای به تعدادی از هموطنان بیمار و نیازمند پیوند بخشیده شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
کانون خیرین و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن قدردانی از خانواده بزرگوار و ایثارگر رضا شاطری درگذشت این عزیز سفر کرده را خدمت ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان علو درجات الهی را برای آن مرحوم خواستار است.

بیمارستان سینا

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶