دوشنبه ۱۶ امرداد ۱۳۹۶
اهدای عضو نوجوان 16 ساله در بیمارستان سینا

پیمان رضا شاطری نوجوان 16 ساله شاهرودی دچار مرگ مغزی شد و شنبه 16 مردادماه سال جاری در اتاق عمل بیمارستان سینا با رضایت خانواده ایثارگرش با اهدای عضو جان 4 بیمار را نجات داد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ پیمان رضا شاطری نوجوان ۱۶ ساله شاهرودی بر اثر تصادف دچار مرگ مغزی شد و شنبه ۱۶ مردادماه سال جاری در اتاق عمل بیمارستان سینا با رضایت خانواده ایثارگرش با اهدای عضو جان ۴ بیمار را نجات داد.
با اهدای قلب، کبد و کلیه های وی، زندگی دوباره‌ای به تعدادی از هموطنان بیمار و نیازمند پیوند بخشیده شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
کانون خیرین و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن قدردانی از خانواده بزرگوار و ایثارگر رضا شاطری درگذشت این عزیز سفر کرده را خدمت ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان علو درجات الهی را برای آن مرحوم خواستار است.

بیمارستان سینا

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶

اگر پزشک شما تصمیم گرفته است که برای شما داروهای کاهش دهنده کلسترول خون را تجویز نماید علت آن این است که شما در معرض خطربالای ابتلا به بیماری قلبی یا سکته مغزی قرار دارید.

شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶