دوشنبه ۱۶ امرداد ۱۳۹۶
اهدای عضو نوجوان 16 ساله در بیمارستان سینا

پیمان رضا شاطری نوجوان 16 ساله شاهرودی دچار مرگ مغزی شد و شنبه 16 مردادماه سال جاری در اتاق عمل بیمارستان سینا با رضایت خانواده ایثارگرش با اهدای عضو جان 4 بیمار را نجات داد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ پیمان رضا شاطری نوجوان ۱۶ ساله شاهرودی بر اثر تصادف دچار مرگ مغزی شد و شنبه ۱۶ مردادماه سال جاری در اتاق عمل بیمارستان سینا با رضایت خانواده ایثارگرش با اهدای عضو جان ۴ بیمار را نجات داد.
با اهدای قلب، کبد و کلیه های وی، زندگی دوباره‌ای به تعدادی از هموطنان بیمار و نیازمند پیوند بخشیده شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
کانون خیرین و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن قدردانی از خانواده بزرگوار و ایثارگر رضا شاطری درگذشت این عزیز سفر کرده را خدمت ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان علو درجات الهی را برای آن مرحوم خواستار است.

بیمارستان سینا

ده دستگاه دیالیز توسط کانون خیرین سلامت دانشگاه خریداری و به این بیمارستان اهدا شد.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

به همت خیرین، ۱۲ پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶