دوشنبه ۹ امرداد ۱۳۹۶
حضور کاروان سفیران کریمه نور در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت دهه کرامت، کاروان سفیران کریمه نور که متشکل از خادمین و مادحین حرم حضرت معصومه (س) می‌شدند در تعدادی از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران حاضر شدند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کاروان سفیران کریمه نور با حضور خود در مسجد المهدی این مجتمع در روز چهارشنبه ۴ مرداد ۹۶ مورد استقبال گرم مراجعه‌کنندگان، مدیران و کارکنان مجتمع قرار گرفتند.

ورود این کاروان که با ایام پر سعادت میلاد کریمه اهل‌بیت مقارن بود، با مداحی و تبرک جستن مراجعه‌کنندگان به پرچم متبرک آن حریم معنوی همراه بود.

پس از اتمام سخنرانی در خصوص سبک زندگی فاطمی در مسجد المهدی و پخش تبرکات حرم آن حضرت در بین شرکت‌کنندگان، حاضرین از جمعی از بیماران بستری در دو بخش انکولوژی مردان وزنان واقع در انستیتو کانسر مجتمع عیادت کردند.

لازم به توضیح است این برنامه به همت بسیج دانشگاه و با هماهنگی بسیج، امور فرهنگی و روابط عمومی مجتمع شکل‌گرفته بود و تعدادی از مسئولین و اعضای بسیج جامعه پزشکی و جمعی از مدیران و کارکنان مجتمع در آن شرکت داشتند.

استقبال پرشور همراهان بیماران و مراجعه‌کنندگان در مکان‌های حضور این کاروان صحنه‌های بدیعی از میزان انس و ارادت هم‌وطنان با خاندان اهل‌بیت طهارت را پدید آورد.

همچنین خادمان حرم امام هشتم، عالم آل محمد(ص) روز چهارشنبه چهارم مردادماه، پس از جلسه ای در دفتر ریاست بیمارستان از بیماران بخشهای مختلف بیمارستان عیادت کردند.
در اين مراسم معنوي خادمان حرم كه پرچم گنبد آستان قدس رضوی را به همراه داشتند به همراه مدیر بیمارستان و سایر مسئولین با حضور در بخشها و بر بالين بيماران با اهداي بسته هاي تبرك از حرم رضوي براي بيماران آرزوي شفا و سلامتي کردند.

همچنین به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی ، هیئت خادمان امام رضا علیه السلام از کودکان بیماران عیادت کردند.
به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و آغاز دهه کرامت ، روز سه شنبه ۳ مرداد ۹۶ هیئت خادمان آستان قدس رضوی با پرچم بارگاه منور رضوی در بیمارستان بهرامی حضور یافتند و در بخشهای بستری به عیادت بیماران رفتند. در این مراسم ابتدا پرسنل و مسئولین به استقبال خادمان و پرچم رفتند و با دود کردن اسفند و ذکر صلوات همراه با اشک شوق از ایشان استقبال کردند . سپس مداح اهل بیت حرم رضوی با مداحی مولود حضرت معصومه (س) همگان را به حال و هوای حرم برد. در ادامه هیئت رضوی با در دست داشتن پرچم در تمام بخشهای بستری بیمارستان و بر بالین کودکان بیمار حاضر شدند و برای سلامتی ایشان دعا کردند. در این فضای معنوی مادران همراه بیمار نیز با اشک و آه از خادمان التماس دعا برای شفای بیمارانشان داشتند.

خیرین

ده دستگاه دیالیز توسط کانون خیرین سلامت دانشگاه خریداری و به این بیمارستان اهدا شد.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

به همت خیرین، ۱۲ پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶