دوشنبه ۹ امرداد ۱۳۹۶
حضور خیرین در مجتمع بیمارستانی امیراعلم

۲۶ تیرماه سال جاری جمعی از خیرین در جهت انجام پروژه اورژانس از مجتمع بیمارستانی امیراعلم بازدید کردند.

۲۶تیرماه سال جاری جمعی از خیرین در جهت انجام پروژه اورژانس از مجتمع بیمارستانی امیراعلم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امیراعلم، این نشست در روز دوشنبه 26 تیر ماه در مجتمع بیمارستانی امیراعلم صورت گرفت در ابتدای مراسم دکتر توکلی توضیحات مختصری در خصوص لزوم حمایت خیرین از پروژه های عمرانی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می شود ایراد نمودند. سپس دکتر جعفریه گزارشی مبنی بر چگونگی پروژه هایی که در سطح مجتمع به انجام رسیده ارائه کردند و در مورد ساخت اورژانس جدید در این مرکز بحث و گفتگو کردند و در آخر دکتر احتشام در غالب پاورپوینت مجتمع بیمارستانی امیراعلم و خدماتی که در این مرکز ارائه می شود را معرفی کرد.

توضیح اینکه در این مراسم دکتر توکلی معاون توسعه و نیروی منابع انسانی دانشگاه، دکتر جعفریه رئیس، مهندس رضائیان زاده مدیر، دکتر خورسندی مدیر گروه آموزشی گوش وحلق و بینی و جراحی سر و گردن و دکتر احتشام مدیر درمان مجتمع بیمارستانی امیراعلم، مهندس رفتاری خیر و هیئت همراه ایشان حضور داشتند.

بیمارستان امیراعلم

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶