پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶
ویزیت رایگان بیماران نیازمند در خانه بهداشت محمودآباد خاورشهر

همچنین حدود سی میلیون ریال دارو در میان بیماران توزیع شد.

پنجشنبه پنجم مرداد ماه 1396، به همت گروه خیریه نیمروز عاشقی و شبکه بهداشت شهرستان ری، جمعی از پزشکان و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خانه بهداشت محمودآباد خاورشهر، تعداد زیادی از ساکنان کوره‌پزخانه‌های آجرپزی را که در وضعیت نامساعدی زندگی می‌کردند، به صورت رایگان معاینه کردند.

همچنین حدود سی میلیون ریال دارو در میان بیماران توزیع شد.

شبکه بهداشت ری

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶