پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶
کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک به زمین خورد

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

به گزارش کانون خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ در محل پروژه واقع در منطقه صادق‌آباد کهریزک به زمین خورد.
در نشستی که در آغاز این مراسم برگزار شد، دکتر ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت ضمن تقدیر و تشکر از دکتر هاشمی بانی این پروژه اظهار کرد: ساخت بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک، یکی از ضروریات این منطقه پرجمعیت بود که خوشبختانه هم زمین و هم‌ساخت این پروژه به همت دکتر هاشمی پیش‌بینی شد. البته طبق تفاهم‌نامه‌ای که منعقد شد، تجهیز بیمارستان توسط وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.

دکتر ایازی زمان بهره‌برداری از این واحد درمانی را، هفته دولت سال ۹۸ پیش‌بینی کرد و افزود: بیمارستان کهریزک یک بیمارستان جنرال است که البته با توجه به ترانزیتی بودن این منطقه و آمار بالای تصادفات، در بخش تروما و حوادث به‌طور تخصصی فعالیت خواهد کرد.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت تصریح کرد: باید بتوانیم بهترین خدمت را در این منطقه که جمعیتی بالغ‌بر ۱۰۰هزار نفر دارد ارائه دهیم و کمبود تخت در منطقه جبران شود.
دکتر ایازی بابیان اینکه تعرفه بیمارستان حداقل می‌باشد، گفت: پیش‌بینی کرده‌ایم که این بیمارستان با کمترین تعرفه اداره شود تا افرادی که در این منطقه ساکن هستند، با توجه به بضاعت مالی پایین مشکلی از جهت پرداخت هزینه نداشته باشند.
در ادامه این مراسم، دکتر هاشمی خیر پروژه با ابراز خرسندی از حمایت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: وظیفه هر انسانی است که آنچه در توان دارد، به همنوع خودش خدمت کند. خدا را شکر توفیق حاصل شد تا این اقدام انجام شود. البته از حدود ۲ سال پیش پیگیر احداث یک واحد درمانی بودم که با توجه به اهمیت این منطقه و عدم دسترسی به بیمارستان مصمم شدم در زمینی به متراژ ۱۳هزار مترمربع که در این منطقه واقع‌شده، یک بیمارستان خیریه احداث کنم.

دکتر هاشمی در خصوص تأمین اعتبار پروژه افزود: آن بخش از هزینه که به ما مربوط است، حدود ۳۰ میلیارد تومان است و خوشبختانه بودجه آن تأمین شده است و در طول عملیات با کمبود مالی مواجه نخواهیم شد. انشاءالله امیدوارم در بازه زمانی کمتر از ۲۶ماه این پروژه راه‌اندازی شود.
شایان‌ذکر است بیمارستان کهریزک به نام بیمارستان خیریه الهام نام‌گذاری و مدیریت آن به عهده دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
توضیح اینکه در این مراسم، دکتر ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت، دکتر احمدی هاشمی خیر پروژه، دکتر جمالی فرماندار شهرری، مهندس هاشمی استاندار تهران، حجت‌الاسلام موسوی امام‌جمعه کهریزک، دکتر بیگلر مشاور رییس دانشگاه در امور خیرین، دکتر نصیری مدیرکل خیرین و مؤسسات خیریه وزارت بهداشت، چترروز مدیر امورمالی و عضو کانون خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر صدف علی پور معاون درمان، دکتر تاجیک مدیر شبکه بهداشت ری، شهردار و جمعی از مسئولین منطقه حضور داشتند.
خبر و عکس:رقیه باقرزاده

بیمارستان کهریزک

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶