سه شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۶
بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام در کهریزک ساخته می‌شود

مراسم کلنگ زنی بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام امروز برگزار می‌شود.

در این مراسم که ساعت 18 سه‌شنبه سوم مرداد ماه 1396 در سالن اجتماعات ساختمان کتابخانه پارک کهریزک برگزار خواهد شد، پروژه ساخت بیمارستان 170 تخت خوابی خیریه الهام در مساحت 1500 متر مربع در بخش کهریزک و با مبلغ 250 میلیارد ریال، به همت موسسه خیریه نیک‌اندیش الهام با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، آغاز به کار خواهد کرد.

بیمارستان کهریزک

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶