شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶
احداث مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد توسط مجمع خیرین سلامت استان تهران

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

در جلسه‌ای با حضور آزاده چترروز، مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران، و مسعود توانا، رئیس مجمع خیرین سلامت استان تهران، مقرر گردید مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع  ساخته شود.

این مرکز که در بزرگراه آیت‌الله سعیدی قرار گرفته است، با مشارکت و همکاری مجمع خیرین سلامت استان تهران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی,درمانی تهران احداث خواهد شد.

محله نعمت آباد بر بنیاد روستای تاریخی نعمت آباد پدید آمده است.این محله از شمال به بزرگراه آیت الله سعیدی(جاده ساوه)،از غرب به کانال آب و محله اسماعیل آباد،از شرق به بزرگراه شهید کاظمی،از جنوب به بلوار شکوفه محدود می شود.عبدل آباد (شکوفه ) شمالی در شرق ،محله شهید کاظمی در جنوب،اسماعیل آباد در غرب و در منطقه ۱۸ در شمال این محله قرار دارند.

شبکه بهداشت جنوب تهران

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶