شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶
احداث مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد توسط مجمع خیرین سلامت استان تهران

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

در جلسه‌ای با حضور آزاده چترروز، مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران، و مسعود توانا، رئیس مجمع خیرین سلامت استان تهران، مقرر گردید مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع  ساخته شود.

این مرکز که در بزرگراه آیت‌الله سعیدی قرار گرفته است، با مشارکت و همکاری مجمع خیرین سلامت استان تهران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی,درمانی تهران احداث خواهد شد.

محله نعمت آباد بر بنیاد روستای تاریخی نعمت آباد پدید آمده است.این محله از شمال به بزرگراه آیت الله سعیدی(جاده ساوه)،از غرب به کانال آب و محله اسماعیل آباد،از شرق به بزرگراه شهید کاظمی،از جنوب به بلوار شکوفه محدود می شود.عبدل آباد (شکوفه ) شمالی در شرق ،محله شهید کاظمی در جنوب،اسماعیل آباد در غرب و در منطقه ۱۸ در شمال این محله قرار دارند.

شبکه بهداشت جنوب تهران

ده دستگاه دیالیز توسط کانون خیرین سلامت دانشگاه خریداری و به این بیمارستان اهدا شد.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

به همت خیرین، ۱۲ پایه سرم برای بخش آی.سی.یو شیرخوار مرکز طبی کودکان خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

یکشنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۶

همایش خیرین سلامت روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ در بیمارستان روزبه برگزار شد.

شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۶