یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶
تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی انستیتو کانسر نیازمند توجه مسؤولین و خیرین

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ملی تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی انستیتو کانسر است که نیاز به توجه و حمایت همه‌جانبه مسؤولین و خیرین دارد.

دکتر کاظم زنده‌دل، اظهار کرد: در تمام دنیا توجه ویژه‌ای به انستیتوهای ملی سرطان می‌شود و لازم است انستیتو کانسر ایران که قدیمی‌ترین و جامع‌ترین مرکز سرطان کشور است، بیش از پیش حمایت شود.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ملی، تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی انستیتو کانسر ایران است که نیاز به حمایت همه جانبه مسؤولین، دولت، مجلس و خیرین دارد.

زنده‌دل تصریح کرد: در حال حاضر سالانه حدود ۱۰ هزار نفر در انستیتو کانسر درمان می‌شوند که ۴۰ درصد این بیماران از سایر استان‌ها مراجعه می‌کنند. ضروری است به این موسسه به عنوان یک موسسه ملی توجه ویژه‌ای صورت گیرد و قدم‌های لازم برای توسعه آن برداشته شود.

انستیتو کانسر

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶