یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶
اجرای چهاردهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان در دانشگاه علوم پزشکی تهران

چهاردهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان باهدف ویزیت رایگان اقشار مستضعف و محروم تهران اجرا شد.

چهاردهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان باهدف ویزیت رایگان اقشار مستضعف و محروم تهران، در مراکز و خانه‌های بهداشت زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا شد.

شبکه بهداشت اسلامشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، زهرا ربیعی، کارشناس مسئول واحد گسترش شبکه گفت: همزمان با اجرای طرح دستهای مهربان در تمام مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، این مرحله از طرح روز پنجشنبه ۱۵ تیر ۹۶ با حضور داوطلبانه پزشکان متخصص اطفال، زنان، داخلی، قلب، گوش و حلق و بینی، چشم، روانپزشکی، پرستاران و اعضای تیم سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض به اجرا درآمد.
وی در ادامه افزود: این طرح باهدف کمک به نیازمندان، محرومان و بیماران مناطق محروم و حاشیه‌نشین همچنین ارتقای سطح دسترسی مردم به خدمات تخصصی موردنیاز، از زمستان سال ۹۲ آغاز و هر سه ماه یک‌بار در مناطق محروم و حاشیه‌نشین حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا می‌شود.
ربیعی گفت: در طرح دستهای مهربان، بیماران قبل از اجرای طرح ابتدا توسط پزشک عمومی مراکز مجری ویزیت و در صورت نیاز به ویزیت تخصصی به متخصص ارجاع داده می‌شوند؛ همچنین افرادی که به بستری و انجام خدمات پاراکلینیک نیاز داشته باشند، به سطح سوم ارائه خدمت ارجاع داده می شوند و مراقبت‌های انجام‌شده برای ایشان پیگیری و ثبت می‌شود.
وی در ادامه افزود: دکتر رهنما و دکتر امینی منش به ترتیب معاون اجرایی و سرپرست گروه تخصصی مدیریت بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه به همراه دکتر سلمانی ندوشن، مدیر شبکه در این مرکز از روند اجرای ویزیت رایگان بازدید و با پزشکان و بیماران این مرکز در خصوص کمبودها و مشکلات بهداشتی موجود صحبت کردند.
توضیح اینکه که در این مرحله از طرح دستهای مهربان، بیش از ۳۵۰ تن از مراجعین، توسط پزشکان ویزیت شدند و همچنین در موارد مورد نیاز، به آنان خدمات پرستاری شامل نوار قلب، گرفتن فشارخون و تزریقات ارائه شد.

مرکز بهداشت جنوب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، چهاردهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان با حضور دکتر قیوم زاده، رئیس این مرکز و وسکویی مدیر پرستاری دانشگاه و با همکاری متخصصان قلب و عروق، داخلی، اطفال، زنان، چشم، روان‌پزشک و گوش و حلق و بینی روز پنجشنبه 15 تیر 96 در مرکز خدمات جامع سلامت شهری امام محمدباقر (ع) برگزار شد.
در این مرحله، حدود 261 بیمار که از روزهای قبل توسط پزشکان عمومی مراکز فرم ارجاع دریافت کرده بودند، ویزیت شدند.
توضیح اینکه در چهاردهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان، از میان بیماران ویزیت شده، 55 تن به‌منظور دریافت خدمات بیشتر به بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، بهارلو، مرکز طبی کودکان، فارابی، امیراعلم و روزبه ارجاع شدند.

مرکز بهداشت شهرستان ری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، چهاردهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان پنج‌شنبه پانزدهم تیرماه در منطقه حسن‌آباد و قیام دشت شهرستان ری اجرا شد.

در این طرح متخصصان رشته‌های مختلف ازجمله داخلی، اطفال، زنان، قلب، گوش و حلق و بینی، چشم، جراحی عمومی و روان‌پزشکی حضور داشتند.

بیماران نیازمند خدمات تخصصی که توسط پزشکان از هفته قبل غربالگری شده بودند، از ساعات اولیه صبح در مراکز حاضرشده و خدمات موردنیاز از طرف پزشکان و پرستاران به آنان ارائه شد.

مقامات محلی مانند امام‌جمعه، شهردار و اعضای شورای شهر مناطق مجری طرح نیز در مراکز حاضرشده و از نزدیک روند اجرای برنامه را بررسی کردند.

دکتر فاطمه تاجیک مدیر و طاهری زاده معاون شبکه نیز در دو مرکز حسن‌آباد و قیام دشت حضور داشتند.

گفتنی است طرح جهادی دست‌های مهربان هر سه ماه یک‌بار با حضور متخصصان اجراشده و تاکنون در هر مرحله دو مرکز شبکه بهداشت شهرستان ری مجری این طرح بوده است.

دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم کلنگ زنی بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام امروز برگزار می‌شود.

سه شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۶

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶

به همت آقای موجانی، سه مرکز بهداشتی درمانی ولی‌آباد بهشتی، عظیم‌آباد و اسلام‌آباد در شهرری احداث می شود.