دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶
اهدای ۲ دستگاه دیالیز به بیمارستان امام خمینی(ره)

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

بیمارستان امام خمینی (ره) تهران یکی از مراکز درمانی بزرگ و مورد اعتماد بیماران کشور است که بیماران زیادی از اقصی نقاط کشور برای پیگیری مشکلات درمانی خود به این مرکز مراجعه می کنند و بخش دیالیز آن همواره با مراجعه گسترده بیماران مواجه است.

از آنجا که بودجه‌های بیمارستانی کفاف همه هزینه‌های این مرکز را نمی‌دهد، لازم است خیرین سلامت برای رفع مشکلات این بیمارستان پیشقدم شوند.

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶