جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶
نصب دستگاه هود شیمی درمانی در بیمارستان بهرامی

در تیر ماه سال جاری، یک دستگاه هود شیمی درمانی توسط خیرین، برای بخش خون بیمارستان کودکان بهرامی خریداری و نصب گردید.

برای تهیه داروی شیمی درمانی آماده سازی قبل از تزریق دارو بایستی در هود ( محیط حفاظت شده) کشیده و وارد سرم شود تا آسیبی به اطرافیان و پرسنل نرساند.

بیمارستان بهرامی

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶