جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶
نصب دستگاه هود شیمی درمانی در بیمارستان بهرامی

در تیر ماه سال جاری، یک دستگاه هود شیمی درمانی توسط خیرین، برای بخش خون بیمارستان کودکان بهرامی خریداری و نصب گردید.

برای تهیه داروی شیمی درمانی آماده سازی قبل از تزریق دارو بایستی در هود ( محیط حفاظت شده) کشیده و وارد سرم شود تا آسیبی به اطرافیان و پرسنل نرساند.

بیمارستان بهرامی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶