جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶
نصب دستگاه هود شیمی درمانی در بیمارستان بهرامی

در تیر ماه سال جاری، یک دستگاه هود شیمی درمانی توسط خیرین، برای بخش خون بیمارستان کودکان بهرامی خریداری و نصب گردید.

برای تهیه داروی شیمی درمانی آماده سازی قبل از تزریق دارو بایستی در هود ( محیط حفاظت شده) کشیده و وارد سرم شود تا آسیبی به اطرافیان و پرسنل نرساند.

بیمارستان بهرامی

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶