جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶
اهدای ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی کودکان

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

این خیر گرامی که علاقه‌ای به معرفی خود نداشت هدف از خرید این دستگاه‌ها را اهمیت توجه به‌ سلامت و رشد طبیعی نوزادان در بدو تولد دانست. وی گره‌گشایی از مشکلات و نیازمندی‌ها را وظیفه انسانی برشمرد و اظهار امیدواری کرد که امور خیر به‌صورت یک فرهنگ عمومی ترویج یابد.

شایان‌ ذکر است ارزش تقریبی این دستگاه‌ها حدود یک میلیارد ریال است که توسط این خیر گرامی تأمین شد.

دستگاه انکوباتور در بخش نوزادان و معمولاً برای کودکان نارس با سیستم عصبی تکامل‌نیافته که به علت کمبود انرژی قادر به تنظیم دمای درونی بدنشان نیستند استفاده می‌شود. دستگاه انکوباتور هوا را مرطوب و مقداری اکسیژن به آن اضافه می‌کند بنابراین برای ثابت نگه‌داشتن دمای بدن نوزاد کار آیی دارند و نوزاد نارس انرژی خود را به‌جای ثابت نگه‌داشتن دمای بدن، صرف رشد خواهد کرد. محفظه طراحی‌شده انکوباتور طوری است که شرایط طبیعی رحم مادر را برای وی فراهم می‌سازد و همچنین پزشک و پرستار به‌راحتی می‌توانند برای معاینه به وی دسترسی داشته باشند.

خبر:رقیه باقرزاده

مرکز طبی کودکان

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶