یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶
پیام تسلیت مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به جامعه خیرین کشور

آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران درگذشت حاج سید رضا نیری دبیر کل مجمع خیرین سلامت را به خانواده نیری و جامعه خیرین کشور تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت حاج رضا نیری پیشکسوت امور خیریه و حامی محرومان اندوه بزرگی برای جامعه خیرین است . خدمات و حمایتهای بی دریغ این بزرگ مرد انقلاب از نیازمندان و مستضعفین برکسی پوشیده نیست .از خداوند عز و جل برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر جمیل مسالت می کنم.

کانون خیرین سلامت علوم پزشکی تهران

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶