یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶
پیام تسلیت مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به جامعه خیرین کشور

آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران درگذشت حاج سید رضا نیری دبیر کل مجمع خیرین سلامت را به خانواده نیری و جامعه خیرین کشور تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت حاج رضا نیری پیشکسوت امور خیریه و حامی محرومان اندوه بزرگی برای جامعه خیرین است . خدمات و حمایتهای بی دریغ این بزرگ مرد انقلاب از نیازمندان و مستضعفین برکسی پوشیده نیست .از خداوند عز و جل برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر جمیل مسالت می کنم.

کانون خیرین سلامت علوم پزشکی تهران

مراسم کلنگ زنی بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام امروز برگزار می‌شود.

سه شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۶

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶

به همت آقای موجانی، سه مرکز بهداشتی درمانی ولی‌آباد بهشتی، عظیم‌آباد و اسلام‌آباد در شهرری احداث می شود.