یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶
پیام تسلیت مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به جامعه خیرین کشور

آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران درگذشت حاج سید رضا نیری دبیر کل مجمع خیرین سلامت را به خانواده نیری و جامعه خیرین کشور تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت حاج رضا نیری پیشکسوت امور خیریه و حامی محرومان اندوه بزرگی برای جامعه خیرین است . خدمات و حمایتهای بی دریغ این بزرگ مرد انقلاب از نیازمندان و مستضعفین برکسی پوشیده نیست .از خداوند عز و جل برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر جمیل مسالت می کنم.

کانون خیرین سلامت علوم پزشکی تهران

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶