یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶
پیام تسلیت مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به جامعه خیرین کشور

آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران درگذشت حاج سید رضا نیری دبیر کل مجمع خیرین سلامت را به خانواده نیری و جامعه خیرین کشور تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت حاج رضا نیری پیشکسوت امور خیریه و حامی محرومان اندوه بزرگی برای جامعه خیرین است . خدمات و حمایتهای بی دریغ این بزرگ مرد انقلاب از نیازمندان و مستضعفین برکسی پوشیده نیست .از خداوند عز و جل برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر جمیل مسالت می کنم.

کانون خیرین سلامت علوم پزشکی تهران

در راستای نیت خیرخواهانه خیر محمدعلی حاجی زینعلی بیوکی، صلح‌نامه احداث مرکز جامع سلامت شهری سعیدیه اسلامشهر منعقد شد.

سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶

از محل جمع‌آوری کمک‌های خیرین و کارکنان تعداد ۱۷ دستگاه کانکس مسکونی خریداری و به منطقه روستایی کرمانشاه ارسال شد.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶

جلسه ملاقات با اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶