یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۶
با مشارکت یک خیر، اولین مرکز جامع تصویربرداری کودکان در کشور راه اندازی شد

دکتر على جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکى تهران در حاشیه مراسم افتتاح مرکز جامع تصویربردارى کودکان و اولین آى سى یو شیرخواران در کشور که صبح امروز در مرکز طبی کودکان برگزار شد، گفت: این مرکز پیش از این تصویر بردارى ام آر آى نداشت و براى تصویربردارى کودکان به بیمارستان امام و سایر مراکز علوم پزشکى تهران ارجاع داده مى شدند.

وى ادامه داد: این بخش تصویربردارى با کمک ٤٠ درصد یک خیر معادل ٦ میلیارد تومان و مشارکت هیات امناى ارزى و علوم پزشکى تهران راه اندازى و تامین هزینه شد.

جعفریان با بیان اینکه آى سى یو شیرخواران تاکنون در کشور وجود نداشت، تصریح کرد: متاسفانه در کشور با کمبود تخت هاى مراقبت ویژه کودکان مواجه هستیم و  بخش افتتاح شده در مرکز طبى  یک مرکز ارجاعى از سراسر کشور براى شیرخوارانى است که از نوزادى عبور کرده اند.

وى افزود: امروز این بخش براى نخستین بار در کشور با ١٢ تخت با ٦٨ میلیارد تومان اعتبار صرف شده افتتاح مى شود.

رئیس علوم پزشکى تهران اظهار کرد: بخش هاى سرپایى دیمرى مانند بخش تست تنفسى نیز امروز راه اندازى مى شوند.

جعفریان با بیان اینکه در حال حاضر مرکز طبى ۲ برابر ظرفیت خود مراجعه کننده دارد، گفت: به همین منظور زمینى در منطقه ۱۷ تهران اختصاص داده شده است تا مرکز طبى ۲ در آن ساخته شود.

وی با بیان اینکه بین تعداد مراجعات و مراکز تخصصى کودکان در کشور تناسب وجود ندارد، گفت: با رشد جمعیت و افزایش تعداد مراجعات کودکان مراکز تخصصى کودکان توسعه پیدا نکرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکى تهران تعرفه‌ها را یکى از دلایل کمبود مراکز تخصصى کودکان معرفى کرد و افزود: گردش اقتصادى نامطلوب به دلیل تعرفه کم در حوزه کودکان از دلایل کمبود مراکز تخصصى کودکان است که به همین دلیل بخش خصوصى علاقه اى به سرمایه گذارى ندارد و بخش دولتى از نظر گردش مالى دچار مشکل مى شود.

وی یادآور شد: در مرکز کودکان بیشتر مراجعات مربوط به بخش سرپایى است و این موضوع در تامین نشدن هزینه‌ها تاثیرگذار است، البته با افزایش تعرفه هاى جراحى تا حدى تغییر ایجاد شده است.

مرکز طبی کودکان

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶