یکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۶
اهدای دو دستگاه اتو آنالیزور بیوشیمی به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

دو دستگاه اتو آنالیزور بیوشیمی از سوی دکتر شهین دخت همایون ولیانی، مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی آریا فارمد به دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا شد.

به گزارش کانون خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دو دستگاه اتو آنالیزور بیوشیمی توسط خیر سلامت، دکتر شهین‌دخت همایون ولیانی، مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی آریا فارمد، به دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا شد.

مهندس شهریار ارسیلو، مدیر گروه تجهیزات پزشکی معاونت توسعه دانشگاه در خصوص اهدای این دستگاه‌ها گفت: با نیت خیرخواهانه شرکت بازرگانی آریا فارمد یک دستگاه اتوآنالیزور بیوشیمی BA400 کمپانی بایو سیستم با تکنولوژی LED باقابلیت 400 تست در ساعت و یک دستگاه اتوآنالیزور بیوشیمی A-15 کمپانی بایوسیستم با قابلیت 1500 تست در ساعت به‌منظور کنترل کیفی وسایل و فرآورده‌های تشخیصی آزمایشگاهی تشخیص پزشکی (IVD) به دانشگاه اهدا شد. وی ارزش ریالی این دستگاه‌ها را حدود دو میلیارد ریال ارزیابی کرد که تماماً توسط خیر تأمین‌ شده است.

مدیر گروه تجهیزات پزشکی معاونت توسعه بابیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نقش بسیار مهمی در ارتقای سلامت جامعه دارد، افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران از مهم‌ترین نهادهای آموزشی، تحقیقاتی و نظارتی کشور است که همواره نیازمند تأمین و تدارک تجهیزات کارآمد و به‌روز است. دستگاه‌های اتوآنالایزر هم یکی از مهم‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی است که می‌تواند با سرعت و دقت و صحت بالا در تشخیص صحیح و به‌موقع پارامترهای مختلف در نمونه‌های آزمایش عمل نماید که در توسعه سلامت جامعه نقش مهمی دارد.

وی نقش شرکت‌های تجهیزات پزشکی در تأمین نیازهای واحدهای درمانی را مهم دانست و تصریح کرد: در بازار پیچیده و گستره سلامت، تکنولوژی‌های مختلفی عرضه و به کار گرفته می‌شود که لزوماً همگی آن‌ها دارای کارآمدی قابل‌قبول نبوده و فقط سرمایه‌ها و فرصت‌های جامعه را صرف خود می‌کند.

وی تأکید کرد: بخش عمده شناسایی نیاز واقعی جامعه و به‌کارگیری تکنولوژی‌های کارآمد و نیز تلاش در جهت نگه‌داشت و برپایی تجهیزات بر عهده‌ شرکت‌های تجهیزات پزشکی می‌باشد. در این راستا شرکت‌های بسیاری با مشارکت خیرخواهانه خود از دانشگاه حمایت کردند که امید است سایر شرکت‌های تجهیزات پزشکی نیز ما را در تأمین ضروریات بیمارستان‌ها و این امر خیر و ماندگار یاری رسانند.

مهندس ارسیلو درخصوص نقش و اهمیت دستگاه‌های اتوآنالایزرهای بیوشیمی در بالا بردن سرعت پاسخ‌دهی، بهبود کیفیت نتایج و نیز کاهش تعداد پرسنل در آزمایشگاه‌ها نیز گفت: دستگاه‌های اتوآنالیزر دستگاه‌های پیچیده‌ای هستند که عموماً از اجزای رباتیک جهت برداشتن نمونه و محلول‌های معرف تشکیل‌ شده است و غلظت متابولیت‌ها، الکترولیت‌ها، پروتئین‌ها و داروها را در سرم، پلاسما، ادرار و مایع مغزی نخاعی (CSF) و سایر مایعات بدن با دقت و صحت بالا اندازه‌گیری می‌کنند. وی در پایان خاطرنشان کرد که این دستگاه در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو نصب و راه‌اندازی می‌شود.

خبر:رقیه باقرزاده

دانشگاه علوم پزشکی تهران

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶