دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
اهداء یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی از سوی یکی از خیرین شهرستان اسلامشهر

یکی از خیرین سلامت شهرستان اسلامشهر در راستای خدمت‌رسانی بهتر به عموم مردم شهرستان، یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی را به آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت موسی‌آباد اهداء کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، اعظم صدیقی، کارشناس مسئول امور آزمایشگاه‌ها در این خصوص گفت: همزمان با عید بزرگ مبعث به لطف پروردگار توانا و مساعدت و پیگیری‌های مدیریت شبکه بهداشت، یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی توسط یکی از خیرین سلامت شهرستان جهت استقرار در آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت موسی‌آباد اهداء شد.
صدیقی در شرح این دستگاه گفت: اتوآنالایزرهای بیوشیمی دستگاه‌هایی هستند که غلظت متابولیک‌ها، الکترولیت‌ها، پروتئین‌ها و داروها را در سرم، پلاسما، ادرار و مایع مغزی، نخاعی و سایر مایعات بدن با دقت و صحت بالا اندازه‌گیری می‌کنند و باهدف بالا بردن سرعت پاسخ‌دهی، بهبود کیفیت نتایج، کاهش مصرف ریجنت ها و نیز کاهش تعداد کارکنان در آزمایشگاه‌ها کاربرد فراوان دارند.
این کارشناس از مهم‌ترین مزایای فنی این اتوآنالایزرهای بیوشیمی را سادگی دستگاه از لحاظ کار اپراتور و داشتن نرم‌افزار ساده و درعین‌حال کارآمد، کم‌حجم بودن و پیچیده نبودن دستگاه و امکان نصب آسان و کم‌هزینه آن، قابلیت برنامه‌ریزی با تمام کیت‌های تولید داخل و خارج، داشتن سرعت آنالیز بالا با حداقل ۴۸۰ تست در ساعت، قابلیت اتصال به سیستم کنترل مرکزی و شبکه رایانه‌ای و پرینتر خارجی، کم‌خرج بودن دستگاه ازنظر هزینه نگهداری و قطعات و مواد مصرفی، تعداد و تنوع آزمایش‌های قابل‌برنامه‌ریزی، تعداد نمونه‌های قابل‌برنامه‌ریزی با در نظر گرفتن حداقل حجم موردنیاز، امکان استفاده ازسرم کنترل و استاندارد در مراحل مختلف کار، جهت حذف خطاهای سیستماتیک، داشتن سیستم هشداردهنده و سنسورهای حساس به سطح محلول، دارا بودن برنامه کنترل کیفی و محاسبات آماری و رسم منحنی کالیبراسیون، توانایی انجام آزمایش‌های اورژانس و تست‌هایی با حجم کم سرم (مانند نمونه نوزاد)، پایداری درجه حرارت که در طول انجام واکنش و قرائت خیلی مهم است، قابلیت اندازه‌گیری کلیه مایعات بدن (سرم، پلاسما، ادرار، مایع مغزی، نخاعی) و قابلیت تکرار و رقیق کردن اتوماتیک نمونه‌ها عنوان کرد.
وی در ادامه افزود: این امر ضمن ارتقاء خدمات قابل‌ارائه ازجمله افزایش تعداد آزمایش‌های موردپذیرش، دقت در نتایج و سرعت در جواب دهی، رضایتمندی مراجعین را نیز به همراه خواهد داشت که امیدواریم به یاری خداوند و مساعدت تمامی همکاران در خدمت‌رسانی بهتر گامی هرچند کوچک برداریم.

شبکه بهداشت اسلامشهر

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶