سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶
عماد در بیمارستان شریعتی معاینه شد

پسرک دو سال و نیم بیشتر ندارد و هفته گذشته از وسط معرکه حمله تروریست‌های داعش به مجلس جان سالم به‌در برد. عکس نجاتش توسط نیرو‌های امنیتی هم جهانی و بسیار معروف شد. اما فقط عکسش! کسی نپرسید که خودش آنجا چه می‌کرده؟ کسی از حال عماد خبر ندارد و نمی‌داند که با مرگ یک قدم فاصله دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مادر عماد درباره علت حضورشان در روز حمله تروریست‌ها به مجلس می‌گوید: اهل گرگان هستیم. عماد مبتلا به ام‌پی‌اس نوع دو است در این بیماری آنزیم کبد در بدن تولید نمی‌شود. هم اکنون عماد باید پیوند مغز استخوان شود و در صورتی که خون مورد نظر پیدا نشود باید پیوند کبد صورت گیرد. با انجام پیوند کبد نیز 50 تا 80 درصد امکان بهبودی عماد وجود دارد.

وی می‌افزاید: هم اکنون 6 نفر برای پیوند مغز استخوان کاندیدا شده‌اند که هزینه آزمایش هر کدام یک میلیون و 600 هزار تومان است همچنین هزینه ارسال خون عماد به کشور آلمان 3 میلیون و 600 هزار تومان است و ما به دلیل مشکلات مالی از عهده پرداخت آن برنمی‌آییم.

مادر عماد، می‌گوید: این دفعه دوم بود که برای دریافت کمک به دفتر آقای بهرامی نماینده استان گلستان در مجلس می‌رفتیم.

وی دو معرفی‌نامه یکی به بیمارستان شریعتی و دیگری به وزارت بهداشت فرستادند؛ زمانی که به بیمارستان شریعتی و وزارت بهداشت مراجعه کردیم آنها گفتند که ما نمی‌توانیم هیچ کمکی کنیم و بی توجه به ما گفتند باید دنبال یک خیر باشید.

مادر عماد افزود: آن روز هم بار دومی بود که برای درخواست کمک از نماینده شهرمان به مجلس رفتم. برای همین عماد را هم با خودم بردم تا با نشان دادن پرونده پزشکی اش بتوانم برای نجات پسرم از مرگ راهی پیدا کنم که آن اتفاق افتاد.

وی ادامه می دهد: وضع مالی‌مان خوب نیست. بیماری پسرم پر هزینه است و کسی کمک حالمان نیست. دو فرزند دیگر هم دارم. شوهرم هم به دلیل معلولیت پایش نمیتواند کار کند. برای همین خواستیم مسئولان به فریادمان برسند که به دست داعش افتادیم و تا پای مرگ هم رفتیم. حالا هم امید داریم بلکه کسی کمکمان کند. همه فرزند دارند و می‌دانند درد و مریضی بچه چه حالی دارد. حالا تصور کنید پول هم نداشته باشید و باید پر پر شدن فرزندتان را تماشا کنید.

مادر عماد می‌گوید: آخر خرداد هم باید گلوی عماد را جراحی کنم که آن هم مشکلات خودش را دارد. عماد یک گوشش نمی شنود و گوش دیگرش هم سنگین است که بعد از عمل گلویش ممکن است به کل شنوایی‌اش را از دست بدهد.

دستور ویژه وزیر بهداشت برای درمان کودک معروف حادثه تروریستی مجلس

خانواده عماد که برای دریافت کمک از مجلس در زمینه درمان کودک خود از گرگان به تهران مراجعه کرده‌بودند در جریان حادثه تروریستی تهران گرفتار شدند اما توسط ماموران امنیتی نجات پیدا کردند. بعد از انتشار این ماجرا توسط رسانه‌ها وزارت بهداشت تصمیم گرفت درمان این کودک را پیگیری کند. در نتیجه خانواده عماد امروز با وزیربهداشت و نمایندگان معاونت درمان وزارت بهداشت دیدار کردند.

عباس زارع نژاد مشاور وزیر بهداشت در خصوص بیماری کودکی که تصویر نجاتش در حادثه تروریستی مجلس شورای اسلامی خبرساز شد، گفت: صبح امروز جلسه ای با حضور خانواده کودک و مسئولان ارشد درمان وزارت بهداشت در مرکز روابط عمومی این وزارتخانه برگزارشد و روند بیماری عماد اسماعیل نژاد مورد بررسی قرار گرفت. پس از این جلسه خانواده عماد همراه با کودک خود دیداری کوتاه با وزیربهداشت هم داشتند و دکتر هاشمی بر پی گیری روند درمان این کودک گرگانی تا حصول نتیجه تاکید کردند.

وی گفت: عماد به بیماری مزمنی مبتلاست که در صورت انجام آزمایش های لازم و تایید نتیجه آنها باید پیوند مغزاستخوان شود، البته این پیوند برای او ممکن است مفید و یا مضر باشد و باید بررسی های لازم برای انجام پیوند روی این کودک انجام شود.البته این کودک پیش از این در بیمارستان شریعتی بستری بوده و همه کارهای درمانی وی به صورت رایگان انجام شده، فقط آنها برای ارسال نمونه به آزمایشگاه آلمان و ایاب و ذهاب، هزینه ای متقبل شده اند که به دستور وزیر بهداشت آن هزینه هم به خانواده وی مسترد شد.

به گفته زارع‌نژاد، البته این کودک مشکلات دیگری از جمله مشکل شنوایی دارد، ولی هیچ گونه نگرانی بابت هزینه های درمان وی وجود ندارد و همه کارهای او در بیمارستان شریعتی تهران یا هر مرکز درمانی دیگر ، به صورت رایگان انجام خواهد شد.

دکتر علی ماهر - معاون فنی و برنامه‌ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت- نیز  در گفت‌وگو با ایسنا درباره تصمیماتی که در جلسه امروز وزارت بهداشت با خانواده کودکی که در حادثه تروریستی تهران در مجلس نجات یافت، توضیح داد و گفت: تا به حال اقدامات درمانی این کودک در قالب طرح تحول نظام سلامت و به صورت رایگان انجام شده است. این کودک مبتلا به بیماری متابولیکی شدید، نارسایی کبد، کوچکی ریه و مشکلات خونی است و طبیعتا اعمال جراحی زیادی نیاز دارد که تاکنون سه عمل جراحی را هم در قالب طرح تحول نظام سلامت انجام داده و به گفته خود خانواده پولی هم تاکنون بابت جراحی‌ها و درمان این کودک پرداخت نشده است. بنابراین تمام کارهایشان در مشهد به صورت رایگان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این کودک به پیوند مغز و استخوان نیاز دارد، گفت: برای انجام این پیوند باید آزمایشی را در خارج از کشور انجام می‌داد که هزینه‌های آن بسیار بالا بود و خانواده این کودک به دلیل همین هزینه‌های سنگین به مجلس مراجعه کرده بودند. براین اساس امروز در جلسه‌ای که در وزارت بهداشت برگزار شد، طبق دستور وزیر تمام هزینه‌های مربوط به آزمایش، درمان و حتی اسکان این کودک در تهران از سوی وزارت بهداشت تامین می‌شود.

بیمارستان شریعتی

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶