پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶
بازدید اعضای مجمع خیرین سلامت استان تهران از پروژه کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) بیمارستان شریعتی

اعضای مجمع خیرین سلامت استان تهران، روز سه‌شنبه دوم خرداد 1396 با حضور در بیمارستان شریعتی از پروژه کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) این مرکز بازدید کردند.

به همت مجمع خیرین سلامت استان تهران، ساخت کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) با برآورد هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد و دویست میلیون تومان از پاییز سال ۹۵ با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی آغاز شده که امید است تا اواخر سال ۹۶ تجهیز و به بهره‌برداری برسد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، اعضای مجمع خیرین سلامت استان تهران، روز سه‌شنبه دوم خرداد 1396 با حضور در بیمارستان شریعتی از پروژه کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) این مرکز بازدید و با رییس و مدیر این بیمارستان درباره برخی برنامه‌های توسعه آن گفت‌وگو کردند.
در جریان این بازدید، دکتر توانا مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران، اعضای هیئت‌مدیره این مجمع و دکتر بیگلر مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین با دکتر سروش رئیس بیمارستان شریعتی، دکتر شاهی مدیر، دکتر کارگر مشاور ریاست بیمارستان دیدار و گفت‌وگو کردند.
در ابتدا دکتر توانا مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران ضمن قدردانی از رئیس بیمارستان شریعتی، پروژه در حال ساخت کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) بیمارستان شریعتی را ویژه و بااهمیت دانست و گفت: به همین منظور جلسه مجمع خیرین نیز در این مرکز برگزارشده است.
دکتر سروش رئیس بیمارستان شریعتی نیز با قدردانی از حضور خیرین گفت: از این‌که در کنار ما هستید و در خدمت‌رسانی به مردم ما را یاری می‌کنید، قدردان شما هستیم چون همبستگی مردم برای رفع نیازها، روحیه خدمت‌رسانی را در ما هم چند برابر می‌کند. پروژه در حال ساخت کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) با همه سختی‌ها شروع شد و کارها با عنایت ویژه حضرت حق پیش رفته است و امیدوارم بتواند کمبودهای بیمارستان شریعتی را رفع کند. رئیس بیمارستان شریعتی در ادامه درباره توانمندی‌های بیمارستان شریعتی و نیازهای این مرکز ازجمله موارد آموزشی توضیح داد و گفت: بزرگ‌ترین سرمایه در بیمارستان شریعتی حضور دانشمندان علوم پزشکی، استادانی که از چهره‌های ماندگار کشور هستند و اعتبار بین‌المللی آن است، اما ازلحاظ فضای آموزشی کمبودهایی وجود دارد. سالن کنفرانس این مرکز با ظرفیت محدود جوابگوی کنگره‌ها و همایش‌ها نیست و این در حالی است که این مرکز در رده‌بندی تولید مقاله با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قابل‌مقایسه است و به‌اندازه یک دانشگاه تولید علم دارد.
وی افزود: در این مرکز تنها سالی ۴۰۰تا ۵۰۰ پیوند مغز استخوان انجام می‌شود که بیمارستان در مورد هر پیوند مبلغ قابل توجهی متضرر می شود.
رئیس بیمارستان شریعتی همچنین بهبود سیستم برق و تأسیسات بیمارستان و تجهیز بخش مرکزی استرلیزاسیون بیمارستان را از برنامه‌های این مرکز عنوان کرد و گفت: برای اصلاح سیستم برق اضطراری بیمارستان، قدم‌های اساسی برداشته‌ایم اما در این زمینه نیازمند به خرید تجهیزات کامل‌تری هستیم.
دکتر سروش در ادامه افزود: بحث درمان بیماران مبتلابه سکته حاد مغزی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که پیگیر آن هستیم.
وی ادامه داد: دکتر قربانی چند سال است که دوره STROKE را گذرانده‌ است و در این زمینه برای درمان کامل بیماران نیازمند تجهیزاتی هستیم که با منابع دولتی نمی‌توان آن را تهیه کرد.
در ادامه دکتر قربانی نورولوژیست بیمارستان شریعتی با توضیح این مطلب که سن سکته مغزی در ایران ۱۰ سال از دنیا پایین‌تر و در سن ۵۰ سالگی است، گفت: درمان‌های دارویی بیماران مبتلابه سکته حاد مغزی تحت پوشش بیمه است و در این مرکز با موفقیت برای بیماران انجام می‌شود.
وی در ادامه استفاده از دستگاه‌های جدید را در درمان بیماران بسیار مؤثر دانست و گفت: اگر سالی ۱۰۰۰ هزار سکته مغزی را با دستگاه‌های جدید بتوانیم درمان کنیم، ۶۸ هزار نفر از این بیماران از فلج شدن قطعی نجات می یابند. در پایان این جلسه، اعضای مجمع خیرین سلامت از مراحل ساخت کلینیک تخصصی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) در محوطه بیمارستان شریعتی بازدید کردند.

بیمارستان شریعتی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶