یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
توزیع سبد ارزاق در میان همراهان بیماران مرکز طبی کودکان

به مناسبت ماه مبارک رمضان، در بیمارستان مرکز طبی کودکان به برخی از بیماران بخشهای مختلف سبد ارزاق هدیه شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت ماه مبارک رمضان در بیمارستان مرکز طبی کودکان به کمک خیرین به برخی از بیماران منتخب واحد مددکاری در بخشهای مختلف از جمله خون، دیالیز و ... سبد ارزاق هدیه شد.

مرکز طبی کودکان

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶