یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
توزیع سبد ارزاق در میان همراهان بیماران مرکز طبی کودکان

به مناسبت ماه مبارک رمضان، در بیمارستان مرکز طبی کودکان به برخی از بیماران بخشهای مختلف سبد ارزاق هدیه شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت ماه مبارک رمضان در بیمارستان مرکز طبی کودکان به کمک خیرین به برخی از بیماران منتخب واحد مددکاری در بخشهای مختلف از جمله خون، دیالیز و ... سبد ارزاق هدیه شد.

مرکز طبی کودکان

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶