شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶
بهره‌برداری از پروژه‌های خیرین در بیمارستان بهرامی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، همزمان با طراوت بهاری اردیبهشت ماه سال 1396 شمسی و برکات ماه شعبان سال 1438 قمری، هفته ای که از سوی ریاست بیمارستان بهرامی تحت عنوان هفته سازندگی نامگذاری شده بود، از روز دوشنبه 25 اردیبهشت آغاز و اول خرداد به پایان رسید.
در این هفته، شش پروژه مهم که عملیات آن از مدتها پیش آغاز شده بود، با اعتبار بالغ بر بیش از 22 میلیارد ریال به یاری نیکوکاران حامی این مرکز و کمک مسئولان دانشگاه و همچنین تلاش و کوشش خستگی ناپذیر پرسنل بیمارستان بهرامی به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار می گیرند. این پروژه ها شامل اقدامات زیر بنایی اصلاحی و ایجاد افق های جدید در خدمات در تنها مرکز تخصصی کودکان در شرق تهران است.
دستگاه سی تی اسکن بیمارستان که جزء پیشرفته ترین دستگاههای موجود در کشور بوده با یاری خیرین بویژه خویلو و کاشانی پور، بنیاد خیریه خلعتبری و نیکان و مسئولان دانشگاه مورد نصب و بهره برداری قرار گرفت. این مرکز آمادگی خود را جهت انجام سی تی اسکن در تمام سنین پس از یک دوره آزمایشی یک ماهه اعلام می کند.
نصب و راه اندازی دستگاه تانک اکسیژن با ظرفیت 15هزار لیتر که با یاری یکی از خیرین حمید لاری زاده و بنیاد نیکان به پایان رسید. با نصب این تانک، این مرکز قابلت استفاده از دو منبع اکسیژن همزمان را خواهد داشت که در نتیجه خدمات رسانی خصوصاً به بیماران بدحال و پر خطر در هیچ شرایطی دچار وقفه نخواهد شد.
نصب و راه اندازی دستگاه C-ARM در اتاق عمل از دیگر پروژه های مهمی بود که با پشتیبانی معاونت توسعه و معاونت درمان دانشگاه توسط این مرکز تهیه شد.
با توجه به اینکه زمین و ساختمان قدیمی این مرکز، موقوفه مرحوم منشی باشی بهرامی و مرحوم برادر بزرگوارش است، این مرکز همواره نیازمند ارتباط مناسب با وراث آن دو بزرگوار جهت حرکت در مسیر منویات و خواسته های آنان می باشد. این ارتباط در طول سال های گذشته کمرنگ شده بود که در جهت تقویت و بهبود این ارتباط عاطفی و انسانی، با اقدامی سریع دفتر موقوفه در بیمارستان تاسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر پیمان صادقی رییس بیمارستان، از خدمات نیکوکاری خیرین علی الخصوص خلعتبری و فردوس که نقش فعالی بعنوان حلقه ارتباطی این مرکز با سایر نیکوکاران ایفا کرده و حمایت های دکتر علی پور معاون درمان، دکتر توکلی معاون توسعه و چترروز مدیر امور مالی دانشگاه از طرح های توسعه ای این مرکز در طول یکسال گذشته تشکر و قدردانی کردند و خواستار ادامه این حمایت ها و توجه بیشتر سایر معاونت های دانشگاه به خصوص معاونت دانشجویی و آموزشی به این مرکز بعنوان مرکز اصلی دانشگاه در زمینه آموزش دانشجویان و دستیاران در زمینه طب کودکان شد.
با توجه به چشم انداز اصلی بیمارستان که رسیدن به جایگاهی در شان نام یک مرکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد، چندین طرح توسعه ای دیگر در بیمارستان در حال اجرا و برنامه ریزی می باشد که با یاری خداوند متعال، حمایت رییس و هیئت رییسه دانشگاه و خیرین در طول سال 96 به اتمام می رسد

بیمارستان بهرامی

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶