پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶
آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی برگزار شد

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت کشور و دانشگاه علوم پزشکی تهران سه‌شنبه ۲خرداد ماه ۹۶ در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.

در این همایش که با حضور دکتر بیگلر مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین، آزاده چترروز، رییس امور مالی دانشگاه، دکتر عابدینی رئیس بیمارستان رازی، مدیران و خیرین مجمع سلامت کشور و اتحادیه لوازم‌یدکی تهران در 2 خرداد 96 در تالار لوشاتو هتل اسپیناس تشکیل شد، دکتر بیگلر، ضمن خیرمقدم، هدف از برگزاری همایش را جذب منابع برای تکمیل بیمارستان رازی دانست و افزود: از سال ۸۹ تاکنون به همت خیرین پروژه‌های متعددی را در سطح دانشگاه رقم زدیم و افتخار می‌کنیم که در بخش‌های مختلف دانشگاه فعالیت‌های معنوی متفاوتی از سوی خیرین صورت گرفته است.
وی پروژه بیمارستان رازی را از پروژه‌های منحصربه‌فرد دانشگاه دانست و گفت: خیرین صنف لوازم‌ یدکی شهر تهران از سال ۹۰ این پروژه را با متراژی بالغ‌ بر ۷ هزار مترمربع آغاز کردند و مسئولیت عملیات عمرانی آن در سال ۹۴ به قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) سپرده شد که بحمدالله این پروژه پیشرفت خوبی داشته و امید است با حمایت خیرین عرصه سلامت در سال ۹۶ به اتمام برسد.
مشاور رئیس دانشگاه، با اشاره به اینکه این پروژه داری ۱۶۰ تخت بیمارستانی است گفت: این پروژه تنها بیمارستان کشور است که با این گنجایش درزمینهٔ تخصصی پوست می‌تواند خدمات ارائه دهد و هم‌راستای تکمیل عملیات عمرانی تشکیل کارگروه تجهیز بیمارستانی از اولویت‌های دانشگاه است که امیدواریم خیرین عرصه سلامت و مجمع سلامت در این فاز نیز در کنار دانشگاه قرار گیرند و بتوانیم همزمان با تکمیل عملیات عمرانی منابع لازم برای تجهیز بیمارستان را برنامه‌ریزی کنیم.
دکتر بیگلر، در پایان از تمامی خیرین به ویژه خیرین صنف لوازم‌یدکی استان تهران که نقش برجسته‌ای در این پروژه داشتند قدردانی کرد و افزود: امیدوارم با کمک و مشارکت هم بتوانیم مشکلات مالی این پروژه را برطرف نمائیم.

آقای نیری، دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در این همایش ضمن تقدیر و تشکر از اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران که در ساخت بیمارستان رازی مشارکت داشته‌اند، گفت: امیدوارم با کمک خیرین و اتحادیه لوازم یدکی تهران به‌زودی شاهد بهره‌برداری از بیمارستان در حال ساخت باشیم.

در ادامه همایش رئیس اتحادیه لوازم یدکی تهران اظهار کرد: خدا را سپاس که این توفیق خدمت را در ارتباط با ساخت بیمارستان رازی به ما داده است که امیدوارم تا پایان سال ۹۶ مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

در ادامه، آقای نوده فراهانی، عضو هیئت‌مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران گزارش مختصری از وضعیت بیمارستان رازی که با همت و همکاری خیرین سلامت و اتحادیه لوازم یدکی تهران در حال ساخت می‌باشد، ارائه کرد.

بیمارستان رازی

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶