یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶
حضور خیرین در بیمارستان کودکان بهرامی و افتتاح رسمی بخش سی تی اسکن این بیمارستان

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد. در این مراسم که عده‌ای از خیرین سلامت، دکتر صادقی، رییس بیمارستان، دکتر رفعتی، مدیر، دکتر مجتهدی، معاون آموزشی، افتخاری‌منش، مدیر پرستاری و مسئولان بخشها و پرسنل بیمارستان حضور داشتند، دکتر صادقی ضمن خیرمقدم، گزارشی از شرایط بیمارستان و کمک‌های خیرین ارائه و با تشکر از خیرین عرصه سلامت، از آنان خواست در این زمینه به بیمارستان کمک کنند.

در ادامه، افتخاری‌منش، مدیر پرستاری بیمارستان گزارشی از تجهیزات خریداری‌شده و اقدامات خیرین ارائه کرد. همچنین، دکتر شاهقلی، رییس بخش خون و سرطان، تصاویر بازسازی بخش و توضیحات لازم را ارائه کرد.

سپس، با اهدای لوح تقدیر از سوی رییس بیمارستان از خیرین قدردانی شد. سپس حاضران و مسئولان بیمارستان، واحد سی تی اسکن بیمارستان را رسماً افتتاح کردند. شایان ذکر است، دستگاه سی تی اسکن بیمارستان با کمک‌های خیرین خریداری شده است.

در پایان، میهمانان از بخش داخلی یک که توسط گروهی از خیرین بازسازی و با امکانات رفاهی کامل برای آسایش بیماران سرطانی و همراهان آنان که مدت زیادی در بخش بستری هستند تجهیز شده است، بازدید کردند.

بیمارستان بهرامی

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶