پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
بازدید شهردار ناحیه ۵ منطقه ۴ تهران از بیمارستان جامع بانوان آرش

در طی این بازدید، شهردار ناحیه در جریان مشکلات درمان به ویژه کمبود فضاهای بستری بیماران قرار گرفت.

شهردار و مسئولان شهرداری ناحیه 5 منطقه 4 شهرداری تهران، ۲۴ اسفند 95 از بیمارستان آرش بازدید کردند و در جریان مشکلات درمان به ویژه کمبود فضاهای بستری بیماران قرار گرفتند.

در ادامه روند بازدید، گزارشی از عملکرد بیمارستان در حوزه ارائه خدمت به بیماران، پروژه های عمرانی در حال انجام و تعاملات دوسویه بیمارستان با شهرداری ارائه گردید.

در پایان نیز، شهرداری ناحیه ۵ آمادگی خود را برای همکاری درخصوص موارد مطرح شده پیرامون همکاری دو جانبه فی مابین اداره اجتماعی فرهنگی و سلامت را اعلام کرد.

بیمارستان آرش

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶