دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶
بیمارستان بزرگ مهدی‌کلینیک در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) ساخته می‌شود

دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی دارد در صورت تمایل خیرین، بخش‌های مختلف بیمارستان و هر تخت بیمارستانی را که با کمک خیرین راه‌اندازی شود، به نام ایشان و با نیت خیر ثبت و نامگذاری نماید

مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با حدود 1100 تخت پاسخگوی بیش از 50 هزار بیمار بستری با 27500 عمل جراحی در سال و به طور متوسط 210 مراجعه روزانه به اورژانس است. در این بیمارستان، تمام اقدامات درمانی پیشرفته مانند پیوند همة اعضای بدن، درمان‌های مختلف مانند سرطان، انواع عمل‌های جراحی به دست بیش از 300 نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می‌شود و ماهانه بیش از 900 فراگیر در این مرکز آموزش می‌بینند.
به گزارش روابط عمومی کانون خیرین و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، قدمت مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، نوسازی و بازسازی اساسی آن را ضروری ساخته است، به همین دلیل از سال 1390 ساخت بیمارستان مهدی کلینیک به همت ورثة خیر مرحوم حاج محمد گرامی آغاز و اسکلت بنا در اسفند 1393 تکمیل شد و بنای احداث شده توسط ورثه خیر بصورت بلاعوض به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار گردید.
از آنجائیکه تکمیل احداث بنای بیمارستان مهدی‌کلینیک نیازمند مشارکت خیرین است لذا در حال حاضر ساخت این بیمارستان، در 16 طبقه و 820 تخت بیمارستانی در حال احداث و تکمیل می باشد.
بخش‌های مختلف این بیمارستان شامل تخصص و فوق تخصص اطفال، تخصص و فوق تخصص جراحی، تخصص و فوق تخصص داخلی، تخصص زنان و زایمان، ارتوپدی، ارولوژی، پوست، جراحی مغز و اعصاب، چشم، عفونی، روانپزشکی، فوق تخصصی روانپزشکی اطفال، گوش، گلو و بینی، نورولوژی (مغز و اعصاب)، پیوند اعضا (کبد، کلیه، پانکراس و ...)، پیوند مغز استخوان، مسمومیت، زایمان ، طب فیزیکی و توانبخشی، طب هسته‌ای، بستری اورژانس، مراقبت پس از زایمان، سی.سی.یو، پُست سی.سی.یو، آی.سی.یو اطفال، آی.سی.یو ایزوله تنفسی، آی.سی.یو جراحی، آی.سی.یو جنرال، آی.سی.یو داخلی، آی.سی.یو سوختگی، آی.سی.یو قلب باز، آی.سی.یو مسمومین، آی.سی.یو نوزادان، آی.سی.یو پیوند اعضاء (کبد، کلیه، پانکراس و ...)، آی.سی.یو خواهد بود.
با توجه به هزینه‌های بالای ساخت این بیمارستان و کمبود اعتبارات دولتی، دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرای کمک‌های خیرین و نیکوکاران در ساخت این بیمارستان است. خیرین می‌توانند از طریق تامین هزینه یک تخت تا تامین هزینه ساخت یک بخش و بیشتر در ساخت این بیمارستان مشارکت کنند و دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی دارد در صورت تمایل خیرین، نه‌تنها بخش‌های مختلف بیمارستان، بلکه هر تختی را که با کمک خیرین راه‌اندازی شده است، به نام ایشان نام‌گذاری کند.

بیمارستان مهدی کلینیک

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶