پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
عیادت دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کودکان بستری در بیمارستان ضیاییان

در این دیدار با اهدای لوازم رنگ آمیزی ازجمله رنگ امیزی با قلم مو و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد.

در پایان سال 95 جمعی از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کودکان بیمار بستری در بخش اطفال و نوزادان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در روز چهارشنبه، 25 اسفند 95 عیادت کردند.

بیمارستان ضیاییان

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶