پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
عیادت دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کودکان بستری در بیمارستان ضیاییان

در این دیدار با اهدای لوازم رنگ آمیزی ازجمله رنگ امیزی با قلم مو و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد.

در پایان سال 95 جمعی از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کودکان بیمار بستری در بخش اطفال و نوزادان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در روز چهارشنبه، 25 اسفند 95 عیادت کردند.

بیمارستان ضیاییان

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶