پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
عیادت دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کودکان بستری در بیمارستان ضیاییان

در این دیدار با اهدای لوازم رنگ آمیزی ازجمله رنگ امیزی با قلم مو و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد.

در پایان سال 95 جمعی از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از کودکان بیمار بستری در بخش اطفال و نوزادان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در روز چهارشنبه، 25 اسفند 95 عیادت کردند.

بیمارستان ضیاییان

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶