پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۶
عیادت هنرمندان و خیرین از کودکان بستری در بیمارستان بهرامی

هنرمندان و خیرین از کودکان بیمار بستری در بخشهای مختلف بیمارستان بهرامی عیادت کردند.

روز دوشنبه ۱۶ اسفند ۹۵ آقای خسروی، از پرسنل  همشهری محله، آقای امامیه بازیگر، آقای سعیدنیا، مجری صدا و سیما، آقای یوسف برزین، بازیگر، و آقایان ابوالمعالی و رسولی‌زاده از خیریه آل طاها، از بیماران بستری در بخشهای بیمارستان عیادت کردند. در این دیدار با اهدای گل به بخشها و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد. همچنین هنرمندان و خیرین با اهدای هدیه به کودکان با آنان عکس یادگاری گرفتند.

بیمارستان بهرامی

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶