پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۶
عیادت هنرمندان و خیرین از کودکان بستری در بیمارستان بهرامی

هنرمندان و خیرین از کودکان بیمار بستری در بخشهای مختلف بیمارستان بهرامی عیادت کردند.

روز دوشنبه ۱۶ اسفند ۹۵ آقای خسروی، از پرسنل  همشهری محله، آقای امامیه بازیگر، آقای سعیدنیا، مجری صدا و سیما، آقای یوسف برزین، بازیگر، و آقایان ابوالمعالی و رسولی‌زاده از خیریه آل طاها، از بیماران بستری در بخشهای بیمارستان عیادت کردند. در این دیدار با اهدای گل به بخشها و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد. همچنین هنرمندان و خیرین با اهدای هدیه به کودکان با آنان عکس یادگاری گرفتند.

بیمارستان بهرامی

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶