پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۶
عیادت هنرمندان و خیرین از کودکان بستری در بیمارستان بهرامی

هنرمندان و خیرین از کودکان بیمار بستری در بخشهای مختلف بیمارستان بهرامی عیادت کردند.

روز دوشنبه ۱۶ اسفند ۹۵ آقای خسروی، از پرسنل  همشهری محله، آقای امامیه بازیگر، آقای سعیدنیا، مجری صدا و سیما، آقای یوسف برزین، بازیگر، و آقایان ابوالمعالی و رسولی‌زاده از خیریه آل طاها، از بیماران بستری در بخشهای بیمارستان عیادت کردند. در این دیدار با اهدای گل به بخشها و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد. همچنین هنرمندان و خیرین با اهدای هدیه به کودکان با آنان عکس یادگاری گرفتند.

بیمارستان بهرامی

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶