سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶
دیدار مدیران شبکه بهداشت شهرستان ری با خیر سلامت

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری با خیر سلامت، سرکار خانم اکرم رمضانی دیدار کردند.

دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و شهناز الوندی، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری با خیر سلامت، خانم اکرم رمضانی دیدار کردند.

خانم رمضانی، در اقدامی شایسته تقدیر، پرداخت مبلغ ۶ میلیارد تومان را برای ساخت یک مرکز درمانی واقع در خیابان شهید رجایی در شهرستان ری برعهده گرفته‌ است.

شبکه بهداشت ری

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶