سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶
دیدار مدیران شبکه بهداشت شهرستان ری با خیر سلامت

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری با خیر سلامت، سرکار خانم اکرم رمضانی دیدار کردند.

دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و شهناز الوندی، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری با خیر سلامت، خانم اکرم رمضانی دیدار کردند.

خانم رمضانی، در اقدامی شایسته تقدیر، پرداخت مبلغ ۶ میلیارد تومان را برای ساخت یک مرکز درمانی واقع در خیابان شهید رجایی در شهرستان ری برعهده گرفته‌ است.

شبکه بهداشت ری

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶