سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶
دیدار مدیران شبکه بهداشت شهرستان ری با خیر سلامت

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری با خیر سلامت، سرکار خانم اکرم رمضانی دیدار کردند.

دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و شهناز الوندی، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری با خیر سلامت، خانم اکرم رمضانی دیدار کردند.

خانم رمضانی، در اقدامی شایسته تقدیر، پرداخت مبلغ ۶ میلیارد تومان را برای ساخت یک مرکز درمانی واقع در خیابان شهید رجایی در شهرستان ری برعهده گرفته‌ است.

شبکه بهداشت ری

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶