دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶
دست‌های مهربان عید را به شهرستان ری آوردند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سیزدهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان روز پنج‌شنبه نوزدهم اسفندماه با حضور متخصصین رشته‌های مختلف در دو منطقه قیام دشت و حسن‌آباد شهرستان ری اجرا شد.

در این مرحله بیست‌ونه متخصص در رشته‌های مختلف ازجمله گوش و حلق و بینی، روان‌پزشکی، زنان، اطفال، جراحی، رادیولوژی، چشم و قلب حضور داشتند که با همکاری بیست‌وهشت پرستار کار ویزیت بیماران را انجام دادند.

غربالگری بیماران از هفته گذشته توسط پزشکان شبکه شهرری آغازشده بود و بیماران نیازمند به خدمات تخصصی با در دست داشتن برگه‌های ارجاع از ساعات ابتدایی صبح در دو مرکز مجری طرح حاضر شدند.

در این مرحله درمجموع نه‌صد و هفتادوپنج بیمار توسط متخصصین معاینه شده و از خدمات رایگان این طرح بهره‌مند شدند.

در حاشیه اجرای طرح و با توجه به‌روزهای پایانی سال و ایام نوروز، پمفلت های آموزشی با موضوعات چهارشنبه آخر سال و رانندگی ایمن در اختیار مراجعین قرار گرفت.

شبکه بهداشت ری

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶