دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶
دست‌های مهربان عید را به شهرستان ری آوردند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سیزدهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان روز پنج‌شنبه نوزدهم اسفندماه با حضور متخصصین رشته‌های مختلف در دو منطقه قیام دشت و حسن‌آباد شهرستان ری اجرا شد.

در این مرحله بیست‌ونه متخصص در رشته‌های مختلف ازجمله گوش و حلق و بینی، روان‌پزشکی، زنان، اطفال، جراحی، رادیولوژی، چشم و قلب حضور داشتند که با همکاری بیست‌وهشت پرستار کار ویزیت بیماران را انجام دادند.

غربالگری بیماران از هفته گذشته توسط پزشکان شبکه شهرری آغازشده بود و بیماران نیازمند به خدمات تخصصی با در دست داشتن برگه‌های ارجاع از ساعات ابتدایی صبح در دو مرکز مجری طرح حاضر شدند.

در این مرحله درمجموع نه‌صد و هفتادوپنج بیمار توسط متخصصین معاینه شده و از خدمات رایگان این طرح بهره‌مند شدند.

در حاشیه اجرای طرح و با توجه به‌روزهای پایانی سال و ایام نوروز، پمفلت های آموزشی با موضوعات چهارشنبه آخر سال و رانندگی ایمن در اختیار مراجعین قرار گرفت.

شبکه بهداشت ری

جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و ورزشکاران چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶ از انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری موسسه غیردولتی سرطان شمس بازدید کردند.

جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

همزمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز هفته کرامت، کلنگ بیمارستان ۱۷۰ تخت خوابی کهریزک با حضور جمعی از مسئولین و خیر این پروژه، عصرگاه روز سه‌شنبه ۳ تیرماه ۹۶ زمین خورد.

پنجشنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶