دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶
دست‌های مهربان عید را به شهرستان ری آوردند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سیزدهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان روز پنج‌شنبه نوزدهم اسفندماه با حضور متخصصین رشته‌های مختلف در دو منطقه قیام دشت و حسن‌آباد شهرستان ری اجرا شد.

در این مرحله بیست‌ونه متخصص در رشته‌های مختلف ازجمله گوش و حلق و بینی، روان‌پزشکی، زنان، اطفال، جراحی، رادیولوژی، چشم و قلب حضور داشتند که با همکاری بیست‌وهشت پرستار کار ویزیت بیماران را انجام دادند.

غربالگری بیماران از هفته گذشته توسط پزشکان شبکه شهرری آغازشده بود و بیماران نیازمند به خدمات تخصصی با در دست داشتن برگه‌های ارجاع از ساعات ابتدایی صبح در دو مرکز مجری طرح حاضر شدند.

در این مرحله درمجموع نه‌صد و هفتادوپنج بیمار توسط متخصصین معاینه شده و از خدمات رایگان این طرح بهره‌مند شدند.

در حاشیه اجرای طرح و با توجه به‌روزهای پایانی سال و ایام نوروز، پمفلت های آموزشی با موضوعات چهارشنبه آخر سال و رانندگی ایمن در اختیار مراجعین قرار گرفت.

شبکه بهداشت ری

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در ایام ماه مبارک رمضان و به همت یکی از خیرین دانشگاه، ۱۰ دستگاه انکوباتور به بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی اهدا شد.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶