یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶
اهدای یک دستگاه اتاق عمل سیار چشم پزشکی به بیمارستان فارابی

روز سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ یک دستگاه اتوبوس سیار ویژه اتاق عمل چشم پزشکی از محل اهدایی خیرین محترم دانشگاه به بیمارستان فارابی اهدا شد.

روز سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ یک دستگاه اتوبوس سیار ویژه اتاق عمل چشم پزشکی که بر اساس آخرین تکنولوژی و فناوری روز دنیا و توسط متخصصان داخلی تجهیز شده است، از محل اهدایی خیرین محترم دانشگاه، در اختیار این مرکز قرار گرفت تا برای افزایش توان بیمارستان فارابی در خدمت‌رسانی به بیماران مناطق محروم و شرکت در برنامه های ویزیت رایگان به کار گرفته شود.
گفتنی است: بیمارستان فارابی به منظور افزایش سطح دسترسی به خدمات چشم پزشکی و بینائی سنجی به ویژه در مناطق محروم و کم برخوردار در قالب تیم های تخصصی بسیج جامعه پزشکی ، طرح جهادی دست های مهربان و همکاری با موسسات خیریه، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی به ارائه خدمت می پردازد و تحویل این اتوبوس در ارتقای این خدمات نقش مهمی خواهد داشت.

بیمارستان فارابی

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶