جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۹۶
بازديد اعضاي اتاق اصناف و روساي اتحاديه‌ها از پروژه در حال ساخت بيمارستان جديد رازي

یک عضو هيئت‌رئيسه اتاق اصناف تهران به همراه روساي ۷ اتحاديه عضو اين اتاق از بيمارستان جديد و در حال ساخت بازديد كردند.

يكشنبه ۱۹ دي‌ماه سال ۹۵، خسرو ابراهيمي نيا عضو هيئت‌رئيسه اتاق اصناف تهران به همراه روساي ۷ اتحاديه عضو اين اتاق با حضور دكتر عابديني رئيس بيمارستان، سعيد مرادي مدير و عوامل اجرايي پروژه از بيمارستان جديد و در حال ساخت بازديد كردند.

انجام اين بازديد به دنبال برگزاري جلسات متعدد و پيگيري‌هاي مجمع خيرين سلامت استان تهران از روند ساخت پروژه جديد بيمارستان رازي به ويژه در تأمين منابع مالي لازم، اعضاي اتاق اصناف و روساي اتحاديه‌ها از بيمارستان جديد رازي صورت گرفت.

ابراهيمي نيا و همراهان در مراحل اين بازديد در جريان مسائل و مشكلات مربوطه قرار گرفتند و ضمن ابراز خشنودي از پيشرفت فيزيكي پروژه در سال جاري كه شروع به كار آن در ابتدا با مشاركت خيرين و اصناف شكل‌گرفته بود اظهار اميدواري كردند كه در خصوص ادامه كار به همراه جلب مشاركت‌هاي مردمي و اعضاي اتاق اصناف و اتحاديه‌ها مشكل كمبود نقدينگي پروژه تأمين و برطرف شود و اين پروژه طبق برنامه زمان‌بندي در نيمه اول سال ۹۶ به بهره‌برداري خواهد رسيد.

بیمارستان رازی

این نشست برای بررسس روند پیشرفت اجرایی کلینیک حضرت امیرالمومنین علی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار و مقرر شد ساختمان این کلینیک تا پایان سال 96 تکمیل شود.

پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

یکشنبه 12 شهریور ماه، به مناسبت دهه امامت و ولایت، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، پیش از اعزام به اردوی جهادی به جنوب کشور، در مجتمع حضور یافتند.

یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

دستگاه وارمر خون و دستگاه اتوسکوپ دیواری برقی و دستگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی به بخش انستیتو کانسر کودکان بیمارستان امام خمینی اهدا شد

سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶