جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۹۶
بازديد اعضاي اتاق اصناف و روساي اتحاديه‌ها از پروژه در حال ساخت بيمارستان جديد رازي

یک عضو هيئت‌رئيسه اتاق اصناف تهران به همراه روساي ۷ اتحاديه عضو اين اتاق از بيمارستان جديد و در حال ساخت بازديد كردند.

يكشنبه ۱۹ دي‌ماه سال ۹۵، خسرو ابراهيمي نيا عضو هيئت‌رئيسه اتاق اصناف تهران به همراه روساي ۷ اتحاديه عضو اين اتاق با حضور دكتر عابديني رئيس بيمارستان، سعيد مرادي مدير و عوامل اجرايي پروژه از بيمارستان جديد و در حال ساخت بازديد كردند.

انجام اين بازديد به دنبال برگزاري جلسات متعدد و پيگيري‌هاي مجمع خيرين سلامت استان تهران از روند ساخت پروژه جديد بيمارستان رازي به ويژه در تأمين منابع مالي لازم، اعضاي اتاق اصناف و روساي اتحاديه‌ها از بيمارستان جديد رازي صورت گرفت.

ابراهيمي نيا و همراهان در مراحل اين بازديد در جريان مسائل و مشكلات مربوطه قرار گرفتند و ضمن ابراز خشنودي از پيشرفت فيزيكي پروژه در سال جاري كه شروع به كار آن در ابتدا با مشاركت خيرين و اصناف شكل‌گرفته بود اظهار اميدواري كردند كه در خصوص ادامه كار به همراه جلب مشاركت‌هاي مردمي و اعضاي اتاق اصناف و اتحاديه‌ها مشكل كمبود نقدينگي پروژه تأمين و برطرف شود و اين پروژه طبق برنامه زمان‌بندي در نيمه اول سال ۹۶ به بهره‌برداري خواهد رسيد.

بیمارستان رازی

مراسم کلنگ زنی بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام امروز برگزار می‌شود.

سه شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۶

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶

به همت آقای موجانی، سه مرکز بهداشتی درمانی ولی‌آباد بهشتی، عظیم‌آباد و اسلام‌آباد در شهرری احداث می شود.