چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۶
دانش آموزان خیر از کودکان بخش خون و پیوند بیمارستان شریعتی عیادت کردند

دانش آموزان خیر چند مدرسه آمریکا در آستانه سال نو با ارسال هدیه از کودکان بخش خون و پیوند بیمارستان شریعتی دلجویی و عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، این هدایا را لیلا مهدوی به‌عنوان نماینده و سفیر ایرانی دانش آموزان چند مدرسه در ایالت ویسکانسین امریکا پنج‌شنبه ۲۶ اسفند ۹۵میان بیماران توزیع کرد.
نماینده دانش آموزان مدرسه بروکفیلد ویسکانسین در این اقدام انسان دوستانه هدف دوستانش از این اقدام را دلجویی از بیماران و روحیه بخشی به آنان در آستانه سال نو ذکر کرد. وی که دومین بار است به‌عنوان نماینده دانش آموزان امریکا در ایران حضور دارد، این اقدام را تمرین برای انجام امور خیریه و کمک به همنوع دانست. این هدایا شامل کمک‌های مالی و برخی اقلام پوشیدنی بود.
توضیح این‌که دکتر حمیده شجری رئیس بخش نوزادان به‌عنوان رابط در این اقدام انسان دوستانه همراه این گروه بود.

بیمارستان شریعتی

آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶