سه شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۶
دکتر محمد اسلامی، متخصص پاتولوژي دهان: دانشگاه تهران برای من یک زیارتگاه است

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه سلسله گفتگوهایی با استادان این دانشگاه، این بار با دکتر محمد اسلامی، فارغ‌التحصیل و استاد دانشگاه، و متخصص پاتولوژی دهان، گفتگو کرده است.

دکتر محمد اسلامی در این مصاحبه گفته است: دانشگاه تهران از همان ابتدا شخصیت و عظمت خاصی داشت؛ این شخصیت حاصل زحمات اساتید مشخصی بود که (چه از نظر علمی چه از نظر اجتماعی) و معمولاً کسی که رئیس دانشگاه بود شخصیت بالایی داشت و بعد از مدتی حتی نخست وزیر می شد. وی افزوده است: من هیچ وقت خودم را آنقدر بالا نمی برم؛ ولی دانشگاه تهران برای من یک زیارتگاه است. دکتر اسلامی گفته است: همانطور که در ابتدا بیان داشتم دانشگاه تهران برای من زیارت گاه بود؛ مسئله عشق و عاشقی مطرح بود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم کلنگ زنی بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام امروز برگزار می‌شود.

سه شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۶

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶

به همت آقای موجانی، سه مرکز بهداشتی درمانی ولی‌آباد بهشتی، عظیم‌آباد و اسلام‌آباد در شهرری احداث می شود.