سه شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۶
دکتر محمد اسلامی، متخصص پاتولوژي دهان: دانشگاه تهران برای من یک زیارتگاه است

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه سلسله گفتگوهایی با استادان این دانشگاه، این بار با دکتر محمد اسلامی، فارغ‌التحصیل و استاد دانشگاه، و متخصص پاتولوژی دهان، گفتگو کرده است.

دکتر محمد اسلامی در این مصاحبه گفته است: دانشگاه تهران از همان ابتدا شخصیت و عظمت خاصی داشت؛ این شخصیت حاصل زحمات اساتید مشخصی بود که (چه از نظر علمی چه از نظر اجتماعی) و معمولاً کسی که رئیس دانشگاه بود شخصیت بالایی داشت و بعد از مدتی حتی نخست وزیر می شد. وی افزوده است: من هیچ وقت خودم را آنقدر بالا نمی برم؛ ولی دانشگاه تهران برای من یک زیارتگاه است. دکتر اسلامی گفته است: همانطور که در ابتدا بیان داشتم دانشگاه تهران برای من زیارت گاه بود؛ مسئله عشق و عاشقی مطرح بود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران

تكانى كه جهان از رسالت آن حضرت خورد، و نهضت و جنبش و حرکتی كه در روح و انديشه انسان‌ها پديد آورد، از هيچ حادثه ديگرى پديد نيامد.

سه شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران به‌منظور ارتقای توانمندی مردم، سازمان‌ها و جوامع برای مراقبت از سلامت خود 61 هزار و 334 خانوار سفیر سلامت جذب کرده است

شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶

یک عضو هيئت‌رئيسه اتاق اصناف تهران به همراه روساي ۷ اتحاديه عضو اين اتاق از بيمارستان جديد و در حال ساخت بازديد كردند.

جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۹۶