سه شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۶
دکتر محمد اسلامی، متخصص پاتولوژي دهان: دانشگاه تهران برای من یک زیارتگاه است

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه سلسله گفتگوهایی با استادان این دانشگاه، این بار با دکتر محمد اسلامی، فارغ‌التحصیل و استاد دانشگاه، و متخصص پاتولوژی دهان، گفتگو کرده است.

دکتر محمد اسلامی در این مصاحبه گفته است: دانشگاه تهران از همان ابتدا شخصیت و عظمت خاصی داشت؛ این شخصیت حاصل زحمات اساتید مشخصی بود که (چه از نظر علمی چه از نظر اجتماعی) و معمولاً کسی که رئیس دانشگاه بود شخصیت بالایی داشت و بعد از مدتی حتی نخست وزیر می شد. وی افزوده است: من هیچ وقت خودم را آنقدر بالا نمی برم؛ ولی دانشگاه تهران برای من یک زیارتگاه است. دکتر اسلامی گفته است: همانطور که در ابتدا بیان داشتم دانشگاه تهران برای من زیارت گاه بود؛ مسئله عشق و عاشقی مطرح بود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجمع خیرین سلامت استان تهران در خصوص ارتقاءو گسترش مرکز کنترل عفونت بیمارستان شریعتی برگزار شد

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) از کودکان بیمار بستری در مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته ملی کودک، عیادت کرد.

سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

قرارداد ساخت دوخانه بهداشت روستایی صالح‌آباد و قلعه‌نو حاج موسی منعقد شد.

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶