مراسم کلنگ زنی بیمارستان 170 تخت‌خوابی خیریه الهام امروز برگزار می‌شود.

سه شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۶

مرکز خدمات جامع سلامت شهری نعمت‌آباد در جنوب تهران، به مساحت ۱۰۸۰ متر مربع ساخته می‌شود

شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶

به همت آقای موجانی، سه مرکز بهداشتی درمانی ولی‌آباد بهشتی، عظیم‌آباد و اسلام‌آباد در شهرری احداث می شود.

یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ملی، تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی انستیتو کانسر ایران است که نیاز به حمایت همه جانبه مسؤولین، دولت، مجلس و خیرین دارد.

یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶

چهاردهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان باهدف ویزیت رایگان اقشار مستضعف و محروم تهران اجرا شد.

یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶

یکی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، با خرید ۲ دستگاه دیالیز، آن را به بیمارستان امام خمینی(ره) اهدا کرد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در جوابم گفت: مالی که درراه خدا انفاق می‌شود، حتماً خدا جایش را پر می‌کند. من دوست دارم تا وقتی چشمانم می‌بیند این کار خیر صورت گیرد

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶

در تیر ماه سال جاری، یک دستگاه هود شیمی درمانی توسط خیرین، برای بخش خون بیمارستان کودکان بهرامی خریداری و نصب گردید.

جمعه ۱۶ تیر ۱۳۹۶