آیین همیاری و حمایت از احداث ساختمان جدید بیمارستان رازی با حضور روسای اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم خرداد برگزار شد.

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶

روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶ مراسمی با حضور خیرین سلامت در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه مهدی کلینیک برگزار شد، بانک ملت حمایت و پشتیبانی خود را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.

پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶

جلسه فصلی رابطان خیرین و مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه روز چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 برگزار شد

یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

در طی این بازدید، شهردار ناحیه در جریان مشکلات درمان به ویژه کمبود فضاهای بستری بیماران قرار گرفت.

پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی دارد در صورت تمایل خیرین، بخش‌های مختلف بیمارستان و هر تخت بیمارستانی را که با کمک خیرین راه‌اندازی شود، به نام ایشان و با نیت خیر ثبت و نامگذاری نماید

دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

در این دیدار با اهدای لوازم رنگ آمیزی ازجمله رنگ امیزی با قلم مو و حضور بر بالین کودکان از آنان دلجویی شد.

پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶

تكانى كه جهان از رسالت آن حضرت خورد، و نهضت و جنبش و حرکتی كه در روح و انديشه انسان‌ها پديد آورد، از هيچ حادثه ديگرى پديد نيامد.

سه شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران به‌منظور ارتقای توانمندی مردم، سازمان‌ها و جوامع برای مراقبت از سلامت خود 61 هزار و 334 خانوار سفیر سلامت جذب کرده است

شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶