آشنایی با کانون

به منظور تسهیل مشارکت خیرین در تامین نیازهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه‌های مختلف آموزشی، درمانی، ترویج و توسعة بهداشت همگانی، تامین تجهیزات درمانی و بیمارستانی، و ساخت و راه اندازی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها و... و نیز مدیریت فعالیت‌های داوطلبانه و ساماندهی کمک‌های مردمی به دانشگاه، کانون خیرین و حامیان دانشگاه علوم پزشکی تهران تاسیس شده است.

فعالیت‌های این کانون توسط دبیرخانه آن، که در معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران مستقر است، اداره می‌شود.

این کانون علاوه بر برقراری ارتباط مستمر با خیرین و موسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد وظیفه

* تعریف و مدیریت پویش‌ها

* مدیریت سایت کانون

* مدیریت جذب و ساماندهی اعضای کانون‌ نیکوکاری و کانون خیرین